Hezčí „Charlieho ďáblíci“ se zabydlují v ZOO. Od diváků to bude vyžadovat větší soustředění

Hezčí „Charlieho ďáblíci“ se zabydlují v ZOO. Od diváků to bude vyžadovat větší soustředění
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože o sobě Barbora a Lucie tvrdí, že už si nejsou moc podobné, nejspíš jejich postavy zamíchají hlavami nejen seriálové Viky a zaměstnancům zoologické zahrady, ale i divačkám, které třeba u sledování oblíbeného seriálu žehlí nebo pletou. Tak moc rozdílná dvojčata to nejsou.

V nadcházející sezóně, která klepe na dveře, budou mít Lucie a Barbora větší prostor. Zatím si Viky zvyká na nevlastní sestru Tez, která se u ní ubytovala, ale ještě ji čeká jedno velké překvapení.

Pro dvojčata, která si v dětství zahrála v reklamě s hezounkem Bredem Pittem, je to po delší době společný projekt. Jako děti hrály holky většinou dvojčata, ale časem si dospívající dívky zkusily i sólovou práci. Jedna z nich si nedávno zahrála mladou sládkovou v seriálu Hořký svět. Poznáte, která to byla?

Z nabídky na společnou práci byly obě nadšené, role si však vybrat nemohly a dostaly je přidělené. Jedna z nich bude trošku větší potvora.

Izy a Charlie, zdroj: FTV Prima

Jak seriálová Tez (Barbora) usoudila, její sestra zřejmě na produkci zapůsobila drsněji, a proto si může zahrát mrchu, které se tak dobře hrají. Do seriálu však nepřichází bez doprovodu a divákům se představí jejich „společník a šéf party“ podvodníček Charlie v podání Marka Němce.

Děj už dává tušit, že podnikání povedené trojice nebude úplně legální, a právě proto má teď za obě dívky na svých bedrech Tez veřejně prospěšné práce. Proto se Tez zjevila u Viky a jak už mají dvojčata zvykem, kde je jedna, brzy se objeví i druhá.

Viky tak čeká další rodinné seznámení s Izy (Lucie). Bude muset spolknout další hořkou pilulku, když bude znát celo pravdu. Její otec ji odložil do dětského domova a dvě děti si nechal. Naštěstí má jiné starosti, tak křivdu z dětství tak moc prožívat nebude.

Nové postavy přinesou do seriálu čerstvý vítr a nový děj. Tez a Izy rozhodně nebudou sedět v koutě a dají o sobě náležitě vědět. Po otci zdědily „dlouhé prsty“ a tak své trošku nelegální aktivity omlouvají tím, že okrádají jen špatné lidi. Kdopak jim v zoologické zahradě naletí? Pár potížistů by si určitě malou lekci zasloužilo!

Zdroj článku:
  • autorský článek