Herečka Meg Ryan se třikrát zamilovala do hereckého partnera a nikdy jí to nevyšlo

Herečka Meg Ryan se třikrát zamilovala do hereckého partnera a nikdy jí to nevyšlo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka, na kterou už Hollywood zapomněl, se v posledních letech věnuje spíše charitativním projektům, které pomáhají ženám v tísni. Když se někde objeví její fotka, je to většinou v souvislosti s jejím vzhledem po mnoha zákrocích plastické chirurgie.

TOP GUN proslavil kromě Toma Cruise i Meg Ryan

Meg Ryan se narodila 19.11. 1961 ve státě Connecticut. Už při studiu novinařiny na univerzitě v New Yorku si přivydělávala točením reklam a hraním malých rolí v seriálech. Úspěch jednoho seriálu ji přivedl až k nabídce na malou roli ve filmu TOP GUN, kasovním trháku z roku 1986. Role manželky pilota, který se zabije ji přinesla úspěch a také lásku. Se svým filmovým partnerem Anthonym Edwardsem se do sebe zamilovali a hned spolu začali bydlet.

Potom ale přišla další role, už mnohem větší, ve filmu Vnitřní vesmír (1987). A právě tam se Meg seznámila s Dennisem Quaidem, filmovým partnerem. Na lásku z Top Gunu rázem zapomněla a začala vztah z Dennisem.

Pracovní nabídky se jen hrnuly

Začalo se jí dařit i profesně a v roce 1989 přišla nezapomenutelná role ve filmu Když Harry potkal Sally. Z Meg se tímto filmem stala jedna z nejžádanějších hereček pro romantické komedie.

Finančně nejúspěšnějším rokem se stal rok 1998, kdy natočila filmy Láska přes internet a Město andělů. Dostala se mezi nejlépe placené herečky v Hollywoodu a pár let si tuto pozici udržela.

S Dennisem Quaidem byla provdaná v letech 1991 až 2001 a měli spolu chlapce.

Velké životní změny, konec manželství, úpadek kariéry a nový člen rodiny

Na ukončení jejího manželství měl podle novinářů neblahý vliv románek, který měla se svým dalším hereckým kolegou. Na natáčení dramatického filmu Životní zkouška (2000) Russell Crowe vzbudil u herečky sympatie nejen před kamerou. Románek se dlouho neutajil. Meg později uvedla, že její manželství bylo v té době už dávno mrtvé a její muž ji byl opakovaně nevěrný. Vztah se slavným „gladiátorem“ neměl dlouhého trvání, ale herečka se rozhodla nasměrovat lásku jiným směrem a adoptovala si malou holčičku s Číny.

Až v roce 2018 oznámila zasnoubení s písničkářem a skladatelem Johnem Millencampem.