Víte, jací 2 herci ze seriálu Ulice mají narozeniny 21. ledna?

Víte, jací 2 herci ze seriálu Ulice mají narozeniny 21. ledna?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Víte, jací herci ze seriálu Ulice mají dnes narozeniny? Kolik je jim vlastně let? O koho se vlastně jedná? Nebo jak dlouho se na televizních obrazovkách objevují? Na to vše se dnes spolu podíváme.

Dnes 21. ledna slaví narozeniny dva významní herci z divácky populárního seriálu Ulice.

Petr Buchta 

Petr Buchta se narodil 21. ledna 1985 v Karviné. Po úspěšném absolvování Janáčkovy univerzity působil několik let v Těšínském divadle. Významně se prosadil v roce 2013-2016 kdy hrál v Kladenském divadle, kde ho diváci mohli vidět hned v několika rolích. Od roku 2016 působí v Švandově divadle v Praze. Mimo to ho diváci také mohli vidět v televizi například v seriálu Ulice, ve kterém hrál postavu Vojtěcha Kaliny. přítele Terezi Jordánové. V seriálu se objevil v 234 epizodách, ale dnes už ho na obrazovkách neuvidíte, protože v Ulici už nehraje, a to hlavně proto, že se začal angažovat v jiných seriálech například v seriálu Ochránce, kde hraje postavu pana učitele Klučíka.

Kromě herecké práce se také věnuje psaní textů pro společnost Funny bunny films. Mimo to také mluví plynule anglicky, polsky a hraje také na několik hudebních nástrojů mezi, které patří například akustická kytara nebo baskytara. A aby toho nebylo málo tak se také věnuje mnoha sportům například sportovnímu potápění, bruslím, chůzi na chůdám a mnoha dalším. Dnes je Petrovi přesně 37 let.

Moc gratulujeme a přejeme hodně štěstí, zdraví, a hlavně mnoho hereckých úspěchů.

Jan Kolařík

A pojďme se ještě podívat kdo to vlastně je Jan Kolařík? A kolik je mu let. Jan Kolařík se narodil v roce 1968 ve Vyškově na Moravě . V jeho deseti letech se rodina odstěhovala do Brna, kde jeho otec postavil vilu. Jeho první herecké začátky byly v dětském studiu Na Provázku. Když vystudoval konzervatoř, rozhodl se dát na dráhu herectví přijal v angažmá v tamějším dětském studiu Na Provázku. Jan Kolařík ze studia ale brzy odchází na brněnskou hereckou konzervatoř. Po pěti letech, v roce 1993 odchází na volnou nohu. V tom roce také začíná jako moderátor ranní show na rádiu Krokodýl, kterou můžete poslouchat i dnes, po 21 letech.

V současné době má na svém kontě několik hlavních rolí a pár vedlejších například v pohádce Třetí sudička hrál vznešeného prince. Diváci ho, ale mohli vidět v řadě dalších rolí například v seriálu Četnické humoresky nebo v seriálu Ulice, kde ztvárnil Karla Chmelarčíka, potencionálního otce Adriany. V Ulici se objevil zatím pouze v 23 epizodách. Což je celkem málo, ale i tak si ho diváci velice oblíbili. V roce 2018 byl nominován na Českého lva za roli v romantickém příběhu Hastrman.

V současnosti je ženatý, rád sportuje a má tři děti. Dnes je mu přesně 54 let.

Moc gratulujeme a přejeme hodně zdraví, štěstí, a mnoho dalších hereckých úspěchů.

 

Zdroje: