HBO Max cestou do Česka trochu bloudí, ale máme zprávy, že příští rok už se ukáže

HBO Max cestou do Česka trochu bloudí, ale máme zprávy, že příští rok už se ukáže
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prestižní americký magazín uvedl seznam nejočekávanějších projektů pro zbylou část roku na streamovacích platformách a při té příležitosti jsme zapátrali, kdy se už i u nás budeme koukat na poslední Matrix v bačkorách a pyžamu.

Dlouho očekávaná streamovací platforma HBO Max, která má nahradit HBO GO už udělala první krůčky na evropském kontinentu.

Do Česka by tato služba měla přijít v první polovině roku 2022. Bohužel nejsme v první vlně, kam bylo zařazeno Švédsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Španělsko a Andora. Cena za měsíční předplatné v těchto zemích byla stanovena na 8,99 EUE a pravděpodobně to bude podobné i u nás (asi 230 Kč). Pro nové zákazníky mají být zvýhodněné ceny.

A pojďte nahlédnout, co nás ještě letos čeká (a také na co si ještě musíme počkat, než k nám HBO Max dorazí) a co je podle Variety předurčeno k velkému diváckému zájmu:

The Witcher (Zaklínač 2. série) se na Netflixu objeví 17. prosince. Už první sezóna si vytvořila velkou základnu fanoušků, tak se předpokládá, že projekt bude i nadále pro diváky velice atraktivní.

The Book of Boba Fett uvede Disney+ 29. prosince. O novém osmidílném seriálu toho zatím není moc známo, ale protože je postava Boba Fetta úzce spojená se Star Wars a už 8 hodin po ohlášení série na Twitteru měla stránka 60 tisíc lajků, usuzuje se, že zájem bude veliký.

The Matrix Resurrestion potěší šťastlivce na HBO Max už 22. prosince. Po 18. letech je to opravdu „vzkříšení“ fenomenální filmové série, která v minulosti vydělala přes miliardu dolarů.  Není vyloučeno, že se dočkáme dalšího pokračování, pokud film splní očekávání.

Hawkeye na Disney+ přijde 24. listopadu a navazuje na události z filmu Avengers: Endgame, což byl jeden z nejvýdělečnějších filmů posledních let. Dá se tedy vytušit, že šestidílný projekt si své publikum najde.

Red Notice na Netflixu potěší své diváky už 12. listopadu filmem, kde se potkají Ryan Reynolds, Gal Gadot a Dwyan Johnson. Tři slavné hvězdy dávají dohromady velmi silnou základnu fanoušků.

U filmu s rozpočtem 200 milionů dolarů je očekávaný podobný divácký ohlas jako byl u filmu Extrakce, který se v prvních 28 dnech dostal do 99 milionů domácnosti.

Duna už 22. října rozšíří filmovou nabídku na HBO Max. Warner Bros předpokládá, že film s rozpočtem 165 milionů a s oblíbeným obsazením (Timothée Chalamet a Zendaya) bude jedním z jejich nejsledovanějších filmů současnosti.

And Just Like That na HBO Max ještě letos oživí osvědčenou klasiku pokračování oblíbených postav ze Sexu ve městě. O úspěšnosti série nikdo nepochybuje.

Papírový dům a vyvrcholení poslední série přistane na Netflixu 3. prosince. Všichni s napětím očekáváme, jak to dopadne. Seriál patří mezi 10 nejsledovanějších projektů Netflixu.

Finch od Apple TV bude uvedený 5. listopadu. Jde o nejnovější herecké představení Toma Hankse, který v apokalyptickém filmu prochází zničenou krajinou v bizardní společnosti.

Invasion opět na Apple TV má naplánované uvedení před diváky 22. října a s rozpočtem 200 milionů si sci-fi série plánuje vstup ve velkém stylu.

Zdroj: