Co přinese HBO Go v posledních prázdninových týdnech

Co přinese HBO Go v posledních prázdninových týdnech
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Konec prázdnin bude, co se týká novinek na HBO Go, neobyčejně nabitý. Čeká nás několik dokumentárních sérií, sitcomů a také zlatý hřeb letošních prázdnin, očekávaný střet Godzilly a Konga.

16. srpna

Hard (3. série) 

Brazilský seriál Hard z produkce HBO se vrací se třetí sérií. Jde o remake francouzského sitcomu z roku 2008. Lehce perverzní černá komedie s příznačným názvem odhaluje opravdu „těžký“ osud ženy, která po smrti svého manžela zdědí podnik, o kterém předtím nevěděla. Ukáže se, že manžel podnikal v pornoprůmyslu. Kromě toho, že se Sofie musí vyrovnat se ztrátou svého chotě, staví se do čela produkční společnosti, aby jeho neobvyklý odkaz udržela při životě. 

 

Top Gear (29. série)

Pro fanoušky nikdy nekončícího motoristického pořadu přináší HBO již dvacátou devátou sérii s nestárnoucími tvářemi Chrisem Harrisem, Paddym McGuinnessem a Freddiem Flintoffem. 

17.srpna

Godzilla vs. Kong (2021)

Ještě před dvěma měsíci brázdil poslední film série o monstrech společnosti Legendary. Tentokrát se Godzille, terorizující planetu, postaví Kong. Na cestě ho doprovází malá neslyšící Jia, která bude muset přihlížet masivnímu střetu mezi dvěma Titány. 

19. srpna

Eyes On the Prize: Hallowed Ground (2021) 

Dokument odhaluje cestu Black Liberation, hnutí bojující za práva etnických menšin. 

Looney Tunes Cartoons Back to School Special

Americká animovaná komedie. 

Marlon Wayans: You Know What It Is (2021)

Komik Marlon Wayans (Scary Movie, Pár nenormálních aktivit) se tentokrát dotkne ožehavějších témat. Ve svém pořadu přímo na jevišti rozebere některé složité životní momenty, kterými prošel, od výchovy dcery po rozvrat rodiny. 

Sweet Life: Los Angeles (2021) 

Ochutnávka toho, jak si v centru Kalifornie žije parta mladých a zejména dobře zajištěných Afroameričanů.

20. srpna

Half Brothers (2020) 

Mexičan Renato zjistí, že má ve Spojených státech nevlastního bratra Ashera. Jsou donuceni společně vyrazit na road trip po cestě, kterou urazil jejich společný otec, když v roce 1994 emigroval z Mexika do Států. Z toho se může vyvinout poměrně náročná cesta, když v jednom autě sedí dvě naprosto odlišné entity. 

Reefa (2021) 

Mladý a ambiciózní Reefa, původem z Kolumbije, tráví své poslední léto v Miami, předtím, než odjede studovat do New Yorku. Při jedné z posledních nocí se ale dostane do potyčky s policistou, což vyústí v tragédii. Skutečný příběh osmnáctiletého mladíka je dalším důkazem policejní brutality, který pohnul společností. 

Reminescence (2021)

Očekávaný thriller s Hughem Jackmanem v hlavní roli. 

22. srpna

San Andreas (2015)

Dwayne Johnson se vydává jako pilot vrtulníku společně se svojí bývalou ženou zachránit svoji dceru během zemětřesení z Los Angeles do San Francisca. 

24. srpna

Stanley Tucci: Searching for Italy (2021) 

Herec Stanley Tucci představuje cestovatelskou a kulinářskou show, ve které představí regionální Itálii. 

25. srpna

Lincoln: Divided We Stand (2021) 

Šestidílná minisérie dokumentuje život a působení prezidenta Abrahama Lincolna. 

26. srpna

The Other Two (2. série) 

Profesionální tanečnice a začínající herec jsou ambiciózní sourozenci, které ale náhle zastíní jejich malý bratr, který kýžené slávy dosáhne během jedné noci. Na čem lépe postavit komedii než na žárlivosti a zklamání z vlastního neúspěchu. 

Zdroje: