George Clooney a jeho zajímavé režisérské projekty. Co právě chystá

George Clooney a jeho zajímavé režisérské projekty. Co právě chystá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pojďme se společně podívat do tajné režisérské kuchyně, kde je šéfkuchařem charismatický George Clooney a něco pro nás chystá. Po pracovní pauze se tak už zjara pustil do dalšího projektu, kde se představí jako herec a režisér.

Apokalyptické vesmírné drama s pracovním názvem „The Midnight Sky“

Hrají: George Clooney, Kyla Chandler, Felicity Jones, David Oyclowo, Demian Bichir, Tiffany Boone

Mrtvá země a muž v izolaci čelí konci světa. Tak by se dal charakterizovat připravovaný snímek, na který se můžeme těšit na Netflixu.

Posádka vesmírné lodi NASA „Aether“ se vrací domů poté, co prozkoumala nově objevený měsíc v blízkosti planety Jupiter. Ten má příznivou atmosféru a obyvatelné klima. Ale teprve po návratu z mise zjišťují, proč bylo přerušeno spojení se Zemí a že objev potencionálního nového domova pro lidské bytosti byl zastíněný zánikem starého domova.

Clooney hraje Augustina Lofthouse, vědce umírajícího na rakovinu ve vzdálené arktické výzkumné stanici. Vědec si myslí, že je posledním mužem na světě. Brzy však zjistí, že na stanici se schovává Iris, která se ztratila při evakuaci základny. A počet přeživších obyvatel planety se najednou zvedá o členy vesmírné posádky, kteří vůbec netušili, kam se vlastně vrací.

Augustin a Iris se vydávají toxickou arktickou krajinou hledat vesmírné cestovatele, aby se pokusili je zachránit.

Režisér a herec ovšem ujišťuje své fanoušky, že děj filmu je nadějnější, než se zdá a že se snažil, aby v bezútěšném příběhu byla naděje.

Příběh pro fanoušky filmů ze sportovního prostředí je zatím ve fázi příprav a je dalším snímkem, kde by se měl režie chopit Clooney

Režisér se spojil s Johnem Grishamem, známým autorem skvělých románů z právnického prostředí. Řada z nich posloužila jako námět pro filmové zpracování (Případ Pelikán, Firma). Spisovatel se tentokrát v románu „Calico Joe“ věnuje mladému a talentovanému hráči baseballu v 70. letech, který byl zasažený míčkem do hlavy a upadl do bezvědomí.

Spisovatel se nechal částečně inspirovat příběhem skutečného hráče dvacátých let minulého století, který byl jediným hráčem Major League, jenž zemřel na zranění, které utrpěl během zápasu. Bylo to 12 hodin po zápase. Díky tomuto tragickému úmrtí byla pozměněna pravidla hry a míček ve hře se musel začít měnit tak často, aby byl čistý a viditelný.

K projektu by se měl přidat Bob Dylan v roli producenta a mělo by jít o silně emotivní příběh, který si najde své diváky napříč generacemi.