Bára a Skyler už více rozdílné být nemůžou a Franta by nejspíš potřeboval něco mezi

Bára a Skyler už více rozdílné být nemůžou a Franta by nejspíš potřeboval něco mezi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára a Skyler jsou dvě naprosto odlišné ženy, přesto je svedla dohromady právě láska k Frantovi. Ale jak ten vybíral? Nejspíš proto, že mu to s divokou Skyler nevyšlo, tak hledal bezpečí u klidné Báry. Jenže teď to vypadá, že by spíše potřeboval něco mezi nimi. 

Divoká Skyler Frantu vždycky semele

Jeden bolestivý rozchod Frantovi nejspíš nestačil, a tak si dal trápení se Skyler podruhé. Když byla Bára v Izraeli, shodou okolností s ní skončil v posteli. Už delší dobu ho to však ke Skyler táhlo. Jó Skyler, ta opět předvedla, že má Frantu hezky omotaného kolem prstu. Na jeho srdce může šlapat opakovaně, ale on k ní stejně přiběhne jako věrný psík. Franta je moula. Vůbec netušil, že vztahy s bývalkami se mají v zájmu dítěte sice udržovat, ale rozhodně ne takhle. Takhle se to totiž nedělá. Platí nepsané pravidlo jednou bývalka, bývalka napořád. Ale kam dal ten den Franta hlavu, že se se Skyler vyspal?

Zatímco on to bral jako chvilkové poblouznění, Skyler se to líbilo a nejspíš by si dala repete. To ale v žádném případě nepřichází v úvahu, protože Bára už je na obzoru. Svědomí Frantu tíží jako obrovský balvan. Řekne nebo to neřekne nakonec Báře? Nebo ho Skyler předstihne a o zábavnou historku z jejího gauče se s Bárou podělí sama? Každopádně je Skyler jako divoká voda a takový hodný Franta to s ní bude mít vždycky těžké. 

Se Skyler to pro Frantu bude vždy ten správný adrenalin, Zdroj: TV Nova

Skyler bude mít díky své povaze nad Frantou pokaždé navrch. Je sebevědomá a ambiciózní, také trošku flegmatická a hlavně velmi atraktivní. Skyler si dobře uvědomuje, že na Frantu i jiné muže jí kolikrát stačí udělat oči, aby dosáhla toho, co chce.”

S klidnou Bárou se Franta může nudit

To Bára může zvlášť po Skyler na Frantu působit velmi uklidňujícím dojmem. Je klidná a tichá, nechce být středem pozornosti a srdce má na pravém místě. V minulosti si prošla dost nepříjemným zážitkem, kvůli kterému je poněkud plachá a jakoby uzavřená do sebe. Někdy Bára, a hlavně vedle Skyler, působí jako „mouchy snězte si mě”. A František, po tom, co se klidu dostatečně nabaží, by se s Bárou mohl i časem nudit, a to není kdovíjaký vymetávač večírků. Koneckonců on už se s ní nejspíš nudil, když mu stačila jediná větší příležitost, kdy Bára byla z domu, aby se Skyler skončil u ní na gauči. 

Ať už jsou holky jakkoliv rozdílné, ani jedna k Frantovi nejspíš nesedí. Jedna je jako divoká řeka a druhá jako klidná voda. U Skyler by si Franta nikdy nemohl být ničím jistý, u Báry má naopak jistoty až zbytečně moc. Jak tedy z toho ven? Nejlepší pro Frantu a koneckonců i Báru by bylo, kdyby si Franta našel holku, která by byla napůl Skyler a napůl Bárou. To by bylo ideální. K tomuto kroku nakonec Franta nejspíš přistoupí. Je totiž málo pravděpodobné, že by se Frantovi chtělo nevěru tutlat nebo že by zkrátka nevyplavala na povrchu. A něco takového mu Bára neodpustí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text