Fotbalový trenér kluků Krásných ze ZOO– Lukáš Maršálek (Šimon Obdržálek)

Fotbalový trenér kluků Krásných ze ZOO– Lukáš Maršálek (Šimon Obdržálek)
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V rodinném seriálu ZOO se vyskytuje řada menších postav, kterým tvůrci seriálu zatím nedali moc příležitostí, abychom je blíže poznali. Jednou z těchto postav je i Lukáš Maršálek, kterého v seriálu ztvárnil Šimon Obdržálek. Co o něm víme?

Lukáš Maršálek je mladý sportovec, který se živí jako fotbalový trenér. Diváci s ním do styku přišli zatím jen párkrát, a to ve spojitosti se syny Elišky Krásné. Eliška pracuje v zoologické zahradě jako hlavní ošetřovatelka žiraf. Má dva syny, staršího Mikuláše a mladšího Matyáše, kteří jsou nadšenci do fotbalu.

Po škole často navštěvují svou maminku v práci, která je pak vozí na fotbalové tréninky. Kvůli časové vytíženosti ji však často musí vypomoci její matka Anežka, která v zoo také pracuje jako veterinářka, nebo její kamarád Robert Krajnar, kterému se Eliška líbí, a proto ji se vším pomáhá. Eliška na své syny zůstala sama, manžel ji opustil a stěží na ně platí výživné.

S trenérem Lukášem se pak setkáváme právě ve chvíli, kdy mají mít chlapci fotbalové soustředění, které slíbí, že zaplatí právě jejich otec. Ten se na to vykašle, a tak Elišce nezbývá nic jiného, než peníze shánět. Pomoc jí nabízejí i přátelé a kolegové, ona to však odmítá a chlapci se postupně musejí smířit s tím, že na soustředění nakonec vůbec nepojedou. I oni sami nakonec rozbíjejí svá prasátka s úsporami a chtějí si sportovní víkend zaplatit ze svého.

A je to právě Robert Krajnar, který se nakonec spojí s trenérem Maršálkem, aby chlapcům celý pobyt zaplatil. Eliška se to však nemá nikdy dozvědět. Lukáš s nadšením chlapce na soustředění vezme, jelikož o nich tvrdí, že jsou opravdu velmi talentovaní a pobyt jim prospěje.

Uvidíme, zda sympatický herec Šimon Obdržálek dostane v seriálu od scenáristů a tvůrců poněkud větší prostor. Zatím si však na další díly musíme přes prázdninovou pauzu počkat.

Zdroj článku:
  • Autorský text