Které filmy se zvířaty v hlavní roli musíte vidět?

Které filmy se zvířaty v hlavní roli musíte vidět?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již za chvilku začnou prázdniny, a když máte doma děti, chce to zábavný program, který bude bavit jak rodiče, tak mládež. A filmy se zvířaty jsou vždycky super zábavou, pokud si samozřejmě vyberete ty dobré – tento seznam vám určitě pomůže.

Marley a já (2008) – 76 %

„Marley a já“ je něco jako zcela obyčejné rodinné komediální drama, ale nenechte se zmást: V tomto filmu najdeme scény, které se dotknou i toho nejhladšího srdce. Snímek, který v první polovině je strašně veselý a romantický, zažije po polovině krutý spád, když se najednou objeví témata jako potraty, poporodní deprese a pomalé zhoršování Marleyho zdraví. To znamená, že se sice uspokojí komediální aspekt, slzy smutku ale nejsou moc daleko.

Tajný život mazlíčků (2016) – 66 %

Myslíte si, že váš čtyřnohý přítel doma trpělivě čeká u dveří na váš příchod? Ani náhodou! Tento animák sleduje psa jménem Max, král domu, který dostane pořádný šok, když jeho majitel přivede domů dalšího psa, Duke. Na začátku se ti dva moc nemusí, nicméně jakmile duo skončí na ulicích New Yorku, musí nerovná dvojice spolu vycházet, aby se dostali zpátky domů. Několik Maxových přátel spojí své síly, aby pomohli dostat duo zpět do bezpečí.

Králíček Petr (2018) – 72 %

Milovaný příběh Beatrix Potterové dostává moderní zpracování v tomto akčním animáku, který spojuje animované králíčky s opravdickými herci. Zatímco se mladý králíček Peter snaží zaplnit prázdnotu, kterou po sobě zanechali jeho rodiče, ujme se svých králičích sourozenců (a bratrance). Jeho plány samozřejmě vedou přímo do nádherné zahrady pana McGregora, která je až po okraj plná s lahodnou zeleninou. Problémy samozřejmě nenechají na sebe dlouho čekat, a tak se můžeme těšit na zábavnou podívanou.

Balto (1995) – 78 %

Po vypuknutí záškrtu onemocní v Nome na Aljašce velmi sladká holčička. Aby měla šanci, musí zasáhnout temperamentní pes jménem Balto, aby pomohl zachránit situaci. Jako přírůstek do místního týmu psích spřežení pomáhá dodávat antitoxin, který jí zachrání život. Ač se jedná o animák a je od Disneye, příběh i samotné ztvárnění psa je založeno na skutečném příběhu a skutečném psovi jménem Balto!

Zdroje článku: