Farmář hledá ženu: Romantické zakončení farmářské seznamky je tady

Farmář hledá ženu: Romantické zakončení farmářské seznamky je tady
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V show Farmář hledá ženu, která se točí s předstihem, přišel vánoční čas a ten má být plný setkávání, lásky a porozumění. Na pobyt na farmě přišli na zámek zavzpomínat někteří účastníci. Kdo nakonec vzal štěstí do vlastních rukou a překvapivě našel lásku jinde, než ji původně hledal?

Na zámku to začalo a tam to také pro většinu zúčastněných skončilo. Z farmářů na dostaveníčko nepřijel Pavel, kterému potencionální farmářky utekly z farmy, protože si je spletl s brigádnicemi.

František se svěřil, že nikdy moc velký úspěch u žen neměl, takže se mu líbilo, když měl doma dvě ženy, které měly bojovat o jeho srdce. Josef dopadl přesně tak, jak si to představoval, Zdeňkovi utkvěla vzpomínka, jak s Janou a Nikol naháněl krávy, a Andy si posteskla, jak to Míra svým chováním pokazil.

Laďka pozvala na zámeček i další účastníky seznamovací show, a tak se některé páry mohly sejít a říct si s odstupem času, proč to neklaplo.

Andrea získala kamaráda

Andrea zavzpomínala na Míru, jak byl po příjezdu na farmu nadšený a neustále na sebe strhával pozornost. Problém začal, když odešel vtipálek Pavel a Míra si uvědomil, že už je boj o farmářku rozehraný. Zaslepený žárlivostí si vsugeroval, že si Andy všímá více Michala a zpanikařil. Bál se odmítnutí a začal se chovat jako hlupák. Kazil tím ale náladu i ostatním. Na zámek dorazil, ale moc přátelský nebyl, a protože Andy zkusil psát a ona mu neodepsala, tak opětovné setkání ani nevyužil k tomu, aby zkusil štěstí znovu, ani když už věděl, že Michal se tím vyvoleným nestal. Ten se ale s Andreou přátelí dál.

Zdeněk si to u Lenky opět pokazil 

Nejspíš nikdo nevěřil tomu, že by se Zdeněk a jeho bývalá láska a matka jeho syna znovu dali dohromady, přestože před kamerou předvedli pěkné divadlo. Prstýnek skončil na dně rybníka a iluze ještě hlouběji. Zdeněk sice stále opakoval, že je Lenka jeho životní láskou, ta už ale o další pokus na soužití nestojí. Podle jejích slov zažila ona i její děti od Zdeňka psychický teror, a protože má dva syny, nechce, aby převzali jeho chování. Možná je to bez kamer na farmě prostě nebaví.

František odmítl hezké zakončení večera

František, který nakonec zůstal sám, se přiznal, jak to vlastně s Luckou bylo. Podle jeho verze první večer na farmě s Luckou vypil 3 lahve vína, a když se schylovalo k hezké chvilce, tak to utnul a šli spát. Bylo mu hloupé zůstat s Lucií, když tam byla ještě Štěpánka. Lucie za ním v noci přišla, ale dostala košem.

Podle Lucie vypili dvě lahve a šli spát. Přítulná byla jen kvůli alkoholu. Jak šly dny, zjišťovala, že František je sice milý člověk, ale má některé povahové rysy, které se jí zprotivily. Nebo mu nemohla zapomenout to odmítnutí?

Josef jako správný hospodář plánuje na pětiletku

Josef vybíral svědomitě, a i když se mu Veronika líbila od prvního dopisu, dal šanci i ostatním. S Veronikou zůstal a stejně svědomitě, jako plánoval sblížení až po testech na HIV a žloutenku, už má naplánované stěhování Veroniky, první dítě a první dovolenou.

Na svatební zvony si Pepa ještě počká, ale svou lásku v show ulovila Jana, která bydlela původně u Zdeňka. Po neúspěchu nehodila flintu do žita a začala komunikovat s Michalem, který byl u Andy. A svatba byla na zámečku. 

Svatební kytici chytila Katarína, která tam samozřejmě nemohla chybět.

Zdroj článku: