ZOO: V čem se podobají Eva Uhlířová a Lenka Hrabalová?

ZOO: V čem se podobají Eva Uhlířová a Lenka Hrabalová?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná jste ani nezaregistrovali jejich jména, přestože už jsou prakticky inventářem ve vestibulu zoo a dostávají prostor téměř v každé epizodě. Tyto dvě dámy, které spolu sdílí jeden pracovní prostor, si svou práci v infocentru vyložily po svém, a především sbírají drby a šíří je dál.

A vypadá to, že mají práci snů. Kdo by nechtěl pracovat v seriálové zoo. Vypadá to, že dvě baculky tráví dny tím, že se cpou zákusky a popíjí kafíčko.

Z nudy se Eva s Lenkou občas hašteří, protože každá si myslí, že je v práci nepostradatelná, ale existuje jeden člověk, díky kterému se vždy spojí. Jak jde o Alberta, zapomenou dámy na drobné neshody, které proti sobě mají, a táhnou za jeden provaz. V poslední době se zájmem sledují, jak Albert krouží kolem Tez, a ta ho velice úspěšně ponižuje.

Pracovnici infocentra Lenku Hrabalovou si v seriálu střihla oblíbená moderátorka, spisovatelka a autorka scénářů Halina Pawlowská, která se občas pro zábavu postaví v malé roli před kamery. Role výřečných a hlučných žen se jí líbí a v infocentru si její postava nenechá nic líbit.

Martina Hudečková, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vedoucí infocentra je Eva Uhlířová v podání Martiny Hudečkové a je tou přívětivější drbnou. Možná ani o Martině Hudečkové nevíte, že je dabingovou hvězdou. Za sebou má v dabingu za dlouhé roky celou řadu zajímavých postav. Byl to právě hlas Hudečkové, který k nám promlouval ústy potrhlé a trochu nešťastné Bridget Jonesové, která pobláznila celý svět. Česká herečka je také dlouholetou dabérkou americké hvězdy Helen Hunt, a pokud se rádi vracíte prostřednictvím Hříšného tance do nedávné historie, tak i neposedná Baby, kterou Patrick Swayze nenechal sedět v koutě, mluví hlasem této usměvavé herečky.

Pokud jde o dabing, je v seriálu ZOO ještě jedna zasloužilá dabérka. Je to Ilonka, která se teď kromě práce hospodyně věnuje i drobným logistickým úkolům v Charlieho podnikání. Ludmilu Zábršovou-Molínovou jste mohli slyšet v seriálu Simpsonovi, kde dabuje hned několik postav. Jejím hlasem promlouvají také postavičky v animáku Auta nebo Příšerky s.r.o. Když zapátráme v minulosti, najdeme její hlas i v Pomádě, kde nadabovala ředitelku Mc Geeovou.

Zdroj článku:
  • autorský článek