Eva Decastelo ze Slunečné vám upeče dort na zakázku

Eva Decastelo ze Slunečné vám upeče dort na zakázku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Evu Decastelo můžete pravidelně ve Slunečné potkávat jako ambiciózní cukrářku Zuzanu Dolejšovou. Hraní v seriálu si užívá nejen díky své roli, nýbrž i díky dalším kolegům a vlastně celé své rodině, která je na place přítomna spolu s ní.

Eva Decastelo ve Slunečné peče dorty a je v tom dobrá 

Eva Decastelo dostala ve Slunečné roli Zuzany Dolejšové – vesničanky, která ambiciózně podniká. Pro její dorty na zakázku si jezdí lidé i ze vzdálenějších míst. Když má zrovna čas, zpívá v místním sboru. Zuzaně to však nestačí, protože by moc ráda dělala i něco pro vesnici. Je to trošku semetrika a v seriálu táhne za provaz s místními drbnami, třeba se starostovou manželkou Lídou Vackovou, kterou hraje zase Dana Batulková

Seriálového manžela Evě hraje Leoš Noha. Zuzana Dolejšová je v seriálu maminkou dvou dětí, ty Evě hrají její vlastní děti.

Na place se Eva potkává s celou svou rodinou. Jejího manžela však mezi herci nehledejte. Ten je producentem seriálu.

Kvůli rodinnému seskupení v seriálu Slunečná byla Eva v médiích také nařknuta z protekce. Tu však Eva zásadně odmítá a je ráda, za to, že to rodince v seriálu tak dobře klape. Je hrdá zejména na své dvě děti, které za ručičku už opravdu vodit nemusí. Obě děti už ví, jak to na natáčení chodí, a tak vždycky ví, kde je v případě potřeby hledat – buď to u jídla, nebo s ostatními herci, které si děti oblíbily.

Eva Decastelo má v seriálu celou svou rodinu 

Od své rodiny – manžela Reného a dětí Michaela a Zuzanky si Eva ani v práci neodpočine. Naopak i v seriálu Slunečná rodinka drží spolu. Eva Decastelo alias Zuzana Dolejšová si nemusela zvykat na cizí děti, do seriálu byly obsazené její vlastní. Manžela Reného v roli manžela Zuzany Dolejšové ale nehledejte. René Decastelo je producentem seriálu a díky tomu má Eva o dějství v dalších dílech dobrý přehled.

Případnou protekci z manželovy strany Eva zásadně odmítá, alespoň co se role ve Slunečné týče. Naopak u role v Ohnivém kuřeti přiznala, že si ji u manžela vyprosila a šla na to přes postel.

Eva Decastelo se nebojí přiznat botox

Eva je vůči svým fanouškům na sociálních sítích velmi sdílná. Na Instagramu ukazuje nejen fotky z natáčení Slunečné, nýbrž sdílí i své soukromé postoje. Není tomu tak dávno, co na svém těle přiznala botox a další úpravy.

Eva Decastelo odsoudila ty ženy, které se uměle přikrášlují, ale svému okolí tvrdí, že jsou stoprocentně přirozené. Sama Eva přiznala botox, který používá na vyhlazení vrásek v obličeji, pro plnější rty i proti pocení v podpaží. Na botox chodí už 15 let a nemůže si jej vynachválit. Ostatním ženám vzkazuje, aby o sebe pečovaly tak, jak samy uznají za vhodné. Podle ní je nejdůležitějším měřítkem spokojenost sama se sebou.

 

Zdroj: