Eva Burešová ze seriálu ZOO je skvělou zpěvačkou

Eva Burešová ze seriálu ZOO je skvělou zpěvačkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva Burešová a její sláva vzrostla neskutečnou rychlostí především díky seriálům Slunečná a ZOO, kde zazářila svým hereckým výkonem. Kromě toho je ale také skvělá zpěvačka. 

Evu Burešovou si většina diváků za poslední dobu vybaví především jako svéráznou, ale v jádru velmi hodnou Viky ze seriálu ZOO. Viky Janečková je postava, která Evě naprosto sedla. V seriálu ji potkáváme již od prvního dílu. Životem zkoušená Viky se stala chůvou dvou malých rošťáků, kteří jí dávali pořádně zabrat. Nakonec si k sobě vzájemně cestu našli a vytvořil se mezi nimi opravdu krásný a láskyplný vztah.

Láska ale propukla nejen mezi Viky a dětmi, ale také mezi Viky a otcem těchto malých dětí, soudcem Petrem Křížem. Jejich společný osud byl poněkud komplikovaný, a když Viky nečekaně otěhotněla, vypadalo to dokonce na ukončení jejich začínajícího vztahu. Nyní už víme, že nakonec vše dobře dopadne a Viky se se soudcem odstěhuje. Tím ale bohužel v seriálu ZOO o tyto dvě krásné postavy přijdeme.

 

Tím ale Eva svou kariéru rozhodně nekončí! Jelikož se stala novopečenou maminkou, dává si pouze pauzu od hereckých povinností. Jak ale na svém instagramovém profilu dokazuje, svým fanouškům se snaží dělat radost pořád. Kromě výborné a charismatické herečky je totiž také skvělá zpěvačka. Většina z nás ji nejspíš poprvé slyšela zpívat v soutěži Československo má talent.

Tam okouzlila nejen diváky, ale také porotu. A i když soutěž nevyhrála, proslavila se i tak. Nejenže se jí rozjela herecká kariéra, ale dále pokračovala i v té zpěvácké. Za uplynulý rok nazpívala mnoho písní a duetů, natočila úspěšné videoklipy a vydala také CD s písněmi ze seriálu ZOO, kde si každý díl můžeme užívat její nádherný hlas. 

I když se v posledních týdnech herečka věnovala především mateřským povinnostem, fanoušci nezapomněli a Eva je díky nim nominovaná na cenu Český Slavík. Jak sama zmiňuje na svém instagramovém profilu, je to pro ni velmi potěšující a radostná událost.

„Mám obrovskou radost, že i když jsme společně neprožili koncertní prázdniny, i tak na mě myslíte v hlasování na Českého Slavíka. Vážím si toho ze všech cen nejvíce.“

Svých fanoušků si opravdu váží a ve své pěvecké kariéře hodlá pokračovat. To dokazuje pokračování zmíněného příspěvku. 

„Ale nejdůležitější cena pro mě bude, když se společně uvidíme na koncertě. A že se jeden blíží...“

Eva Burešová tedy nezahálela ani v těhotenství a ranném mateřství a dále pracuje na svých písních a koncertech, aby se ve vhodný čas mohla vrátit na pódium a dělat radost všem svým fanouškům. 

Zda se ještě někdy vrátí do seriálu ZOO, nebo se bude věnovat především rodině a zpěvu, zatím s jistotou nevíme, ale všichni diváci tohoto oblíbeného seriálu v to zajisté doufají. A my přejeme Evě Burešové hodně štěstí nejen v anketě Český Slavík, ale také v soukromém a pracovním životě. 

Zdroj článku:
  • Autorský text