Eva Burešová: Jaké zajímavosti jste možná nevěděli o této krásné herečce?

Eva Burešová: Jaké zajímavosti jste možná nevěděli o této krásné herečce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbenou mladou českou herečku Evu Burešovou jistě zná celý národ. Tato herečka, původem z města Hlučín, dnes patří mezi vůbec ty nejkrásnější u nás. V posledních letech je dost vytížená nejenom profesně, ale i rodinně.

Můžeme ji vídat v mnoha seriálech, ale i na prknech divadel a parketech. Je o ní známo, že je nejen skvělá herečka, ale také výborná zpěvačka, jak již několikrát ukázala.

Zajímavosti o Evě

O Evě jsme mohli slyšet už před lety, kdy se poprvé objevila v soutěži Česko Slovensko má talent, kde porotu okouzlila už při prvním castingu. Tehdy se Evě v soutěži velice dařilo, dokazuje to i fakt, že se dostala až do finále. Není divu, vystudovala totiž pražskou konzervatoř, obor muzikál. Rok na to dostala hned několik rolí právě do muzikálů jako jsou Hamlet, Cyrano, Čas růží nebo třeba Dracula.

Coby seriálová herečka se dostala do povědomí diváků nejprve v seriálu Gympl s ručením omezeným, kde hrála zpívající studentku. Znát ji můžeme také ze seriálu Modrý kód, kde ztvárnila roli zdravotní sestřičky. Nejznámější roli Týny ji však přinesl oblíbený seriál Slunečná, kde se skvěle zhostila role farmářky.

Zúčastnila se také soutěží, jako je Tvoje tvář má známý hlas, kde obsadila krásné druhé místo. Na mezinárodní úrovni absolvovala Eurovision Song Contest 2018, kde skončila třetí.

Eva Burešová a rodinný život

V roce 2017 se Evě narodil syn Nathaniel Krásný. Po křtu v Itálii dostal chlapec další dvě jména, Adam, jako prvorozený, a italský Salvatore. Celým jménem se tedy jmenuje Nathaniel Adam Salvatore Krásný.

Eva si přála mít se svým synem alespoň jedno společné jméno, a tak po něm přibrala přízvisko Salvatore, tedy Eva Salvatore Burešová.

Po rozchodu s muzikantem Michalem Krásným, s nímž má syna, se Eva dlouho oklepávala. Poté krátkou dobu randila s Matyášem Adamcem a nyní žije se známým kuchařem a porotcem kuchařské show Masterchef, Přemkem Forejtem.

Zdroje článku: