Eva Burešová zazáří v novém chystaném muzikálu

Eva Burešová zazáří v novém chystaném muzikálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V polovině srpna Eva Burešová porodila svého druhého chlapečka, který dostal netradiční jméno Tristan. Kdo by si myslel, že s ním bude chtít strávit nějaký čas doma, je na omylu. Ani ne půl roku po porodu herečka kývla na velkou roli v divadle Karlín. Po boku Hynka Čermáka zazáří jako Rachel v muzikálu The Bodyguard. 

Herečky si nejspíš nemohou dovolit vypnout, aby neupadly v zapomnění 

Eva Burešová, ačkoliv je čerstvou maminkou svého druhého syna Tristana, bude zářit v chystaném muzikálu The Bodyguard, ve kterém zazáří po boku Hynka Čermáka. Střídat se bude s Terezou Maškovou. Na celé věci je přitom nejdivnější to, že na divadelní prkna se vrátí po delší době i poté, co před třemi lety odmítla roli Jane v muzikálu Tarzan.

Učinila tak právě kvůli svéhmu prvorozenému synovi, na kterého neměla údajně vůbec čas. Jak chce mít teď čas na dvě děti a velkou roli v muzikálu, to netušíme. Herečka Burešová to má však nejspíš dobře promyšlené.

Díky honoráři si ostatně bude moci najmout celou gardu těch nejlepších chův a uklízeček, které budou udržovat její hnízdečko lásky ve stavu jako ze škatulky. Že by větší část péče o syna přebral její partner Přemek Forejt, to nejspíš kvůli jeho vytíženosti také nehrozí. 

Role, která se neodmítá? Možná právě kvůli tomu herečka Eva Burešová odsunula své mateřské povinnosti stranou, aby se mohla proměnit v ústřední postavu romantického muzikálu The Bodyguard. Bude z ní Rachel, která se zamiluje do svého osobního strážce, kterého ztvární Hynek Čermák. Jelikož se premiéra plánuje na březen, bude mít následující měsíce nejspíš hodně napilno.

Muzikál Bodyguard
Zdroj: Pavel Gwudž / Nextfoto | Muzikál Bodyguard

Nejen muzikál, ale také návrat na televizní obrazovky 

Právě kvůli těhotenství a mateřství přitom Eva Burešová zkomplikovala děj oblíbeného primáckého seriálu ZOO, ve kterém spolu s hercem Robertem Urbanem hrála ústřední dvojici. Chvíli to dokonce vypadalo, že Viky a záhadná Lady X ze seriálu spolu s Petrem Křížem zmizí natrvalo.

Jenže spustila se asi stejná lavina divácké nevole jako v případě seriálu Slunečná, ve kterém hrála ústřední dvojici s Markem Lamborou. Scenáristé tak přehodnotili, že Viky v seriálu udrží. Nejdříve se do něj vrátí alespoň prostřednictvím videohovorů, od dubna by pak měla znovu plně naskočit do klasického natáčení. Mezitím musí diváky zabavit jiná ústřední dvojice ze seriálu, a to haďák a Sid v podání herce Šimona Biliny a herečky Michaely Pecháčkové

Ale zpátky k Evě Burešové. Zpěvačka, herečka a teď i maminka má zkrátka pestrý život, který jí může leckdo závidět. Jak ona sama na internetu uvádí, svůj perfektní život si vědomě vytvořila ona sama. A tak nezbývá, než jí fandit a doufat, že primácké seriály nebudou spoléhat jen na ni, protože i moc Burešové, a už k tomu tolik nechybí, může ve finále spíše škodit.