Kam zmizela Ema Toužimská z Ulice?

Kam zmizela Ema Toužimská z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco si Matyáš Valenta coby Franta Liška do seriálu Ulice po delší pauze znovu našel cestu, po jeho sestře není ani vidu ani slechu. Kdy jste mohli Emu Toužimskou v Ulici vidět naposledy?

Anna-Marie Valentová hrála v Ulici už od šesti let

Úplně poprvé se herečka Anna-Marie Valentová v seriálu Ulice objevila v roce 2007. Po boku Franty hrála jeho nevlastní sestru. Přitom Anna-Marie a Matyáš Valentovi jsou sourozenci. Roli Anně-Marii přiklepli vlastně náhodou. Hledali někoho, kdo by Frantovi ztvárnil sestru. A zrovna v ten den Matyáše Valentu jeho sestra Anna-Marie s rodiči na castingu doprovázela. Když si jí producenti všimli, hned měli jasno. Práci v Ulici tak získal nejen Matyáš, ale i Anna-Marie.

Svým roztomilým vzhledem si Anna-Marie diváky ihned získala na svou stranu. Hrála vyplašenou a málomluvnou holčičku, které však láska a péče manželů Liškových rozvázala jazyk. Ema Toužimská to v životě neměla lehké. Když se konečně s Liškovými sblížila a jejich domov mohla považovat za svůj, objevila se její biologická matka Eva (herečka Vanda Hybnerová), která ji chtěla zpátky. To se samozřejmě Emě nelíbilo, ale co mohla dělat? Nakonec se k biologické mámě a jejímu partnerovi Milošovi Knoblochovi přestěhovala.

Dětskou hereckou hvězdu hraní nechytlo

Možná i proto, že roli Emy získala úplně náhodou, herečku Annu-Marii herectví neučarovalo. Seriál Ulice tak patřil k jejím prvním i posledním větším projektům. Místo hraní se Anna-Marie věnuje tanci a umělecké tvorbě. V Ulici se její postava nenápadně vytratila. Naposledy jste mohli Emu vidět, když zkoušela chodit s podivínem Danem. Pak ale zjistila, že je Dan pro ni až příliš komplikovaný a pustila ho k vodě.

Matyáš Valenta a Patricie Pagáčová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Aktuálně o Emě v Ulici sem tam padne zmínka. Je však málo pravděpodobné, že by se Ema v Ulici znovu objevila. Když už se tak stane, nejspíš půjde o malou vedlejší roli. Anně-Marii Valentové však už nikdo neodpáře, že v Ulici vyrostla a dospěla. Od roztomilé dívky se proměnila v dospělou slečnu. Podobně to měla i Patricie Pagáčová, Jakub Štáfek, Aneta Krejčíková nebo Matyáš Valenta.

 

Zdroj:

  • Autorský text