Eliška Dohnalová z Ulice slaví dnes 12. 2. narozeniny. Víte, koho v Ulici hraje?

Eliška Dohnalová z Ulice slaví dnes 12. 2. narozeniny. Víte, koho v Ulici hraje?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Její role nepatří k těm nejvýraznějším, přesto je v Ulici vidět častěji. Jako barmanka Kamila se objevuje v kavárně, ve které se hlavní postavy Ulice často potkávají.

Elišce Dohnalové bude 31 let

V Ulici se Eliška Dohnalová objevuje už přibližně deset let. Ačkoliv její role nepatří k těm hlavním, díky své profesi barmanky má možnost objevovat se v Ulici s řadou jiných dějových linek. Právě kavárna, ve které pracuje, patří vedle Coolny a hospody v Ulici k nejčastěji navštěvovaným místům hlavních postav. Eliška Dohnalová oslaví 12. února své 31. narozeniny a my jí gratulujeme. Menší oslavička určitě proběhne i na place Ulice, ve které doposud působí.

Kromě Ulice jste ji mohli vidět i v seriálu Krejzovi nebo pak ve filmech Teorie Tygra, 10 pravidel, jak sbalit holku, Vyšehrad: Seryjál a v dalších projektech.

Jak to má Eliška v Ulici?

Za působení v Ulici je Eliška Dohnalová velmi ráda. Ačkoliv hraje vedlejší roli, svou pozicí barmanky Kamily se dostane i k vážným dějovým linkám. Právě v kavárně, kde Kamila pracuje, se řeší řada klíčových témat. Naposledy tam třeba Jolana řešila dluhy své dcery Vandy. Kamila se snaží o profesionální přístup, ačkoliv někdy slyší každé slovo lidí, kteří tam přijdou. Je vždy usměvavá a do cizích věcí se rozhodně neplete. S hosty kavárny se do řeči zapojuje mnohem méně než její kolegyně Šárka (herečka Malvína Pachlová).

Do oka padla například Pavlovi Pelcovi (herec Jan Řezníček), který ji z vedlejší role vytáhl do hlavního dění. Bylo to ještě v té doby, kdy Pavlík ještě nebyl s Vendulou, protože ta s ním nic mít nechtěla. V tu dobu s Kamilou tvořili velice nesourodý pár. Vedle drobounké Kamily vypadal Pavel snad ještě větší, než ve skutečnosti byl. Ačkoliv se oba snažili, vztah jim nevyšel. To hlavně kvůli tomu, že podvědomě Pavel miloval Vendulu.

Kamilu rozchod mrzel, ale co měla dělat? Po rozchodu se její postava z ústřední dějové linky stáhla zase do ústraní a diváci mohou jen hádat, zda z něj scénáristé opět Kamilu vytáhnou, aby se do hlavního děje více zapojila. Ti, kterým je barmanka Kamila sympatická, však mohou být rádi, že se v Ulici bude i nadále objevovat. Po tom, co z kavárny na nějakou dobu zmizí Šárka (herečka v reálu řeší mateřské povinnosti), ji diváci budou moci vídat ještě častěji. Kdoví, komu do oka padne příště. Momentálně se nezadaně v Ulici jeví spisovatel Jakub Štěpánek (herec Jan Mansfeld). Ten by na svém novém scénáři z kriminálního prostředí mohl pracovat právě v útulné kavárně.  

 

Zdroj: