Dva páry uličníků: Představme si dětské herce ze ZOO

Dva páry uličníků: Představme si dětské herce ze ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál ZOO se netočí jen kolem péče o zvířata a starostí dospělých. Jsou tu také rozverné děti, které zpestřují děj a dodávají mu kapku veselosti. Kdo jsou ale ti malí herci za roztomilými tvářičkami? Víte, kdo hraje Bena, Sofinku, Mikyho a Matyho?

Polepšení darebové od pana soudce

Prvním párem andílků s pekelnými růžky jsou sourozenci Křížovi, Ben a Sofie. Na začátku seriálu komplikovali život nejen tatínkovi, ale hlavně dlouhému zástupu chův, co se u nich vystřídal. Po smrti mámy byli jako z divokých vajec. Zlobit dokázali velmi kreativním způsobem. Za jejich kanadské žertíky a zákeřné pasti by se nestyděl ani Denis, postrach okolí. Teprve s příchodem Viky se zklidnili a začali sekat dobrotu.

Sofii hraje sedmiletá Adélka Hesová, jež se věnuje také zpěvu a tanci. Dokonce je mistryní ČR v hip hopu. Objevila se např. v muzikálu Ostrov pokladů v pražském Divadle Broadway. K vlastním písničkám natáčí videa a prezentuje je na svém kanále na YouTubu.

Jejího seriálového bratra Bena ztvárňuje osmiletý Jakub Barták z Kadaně, jehož jste si mohli všimnout ve filmech Anatomie zrady (2020) nebo Přání Ježíškovi (2021). Těšit se na něj můžete v rodinné komedii Přání k narozeninám (v kinech od 3. listopadu 2022) a v nové pohádce Krakonošovo tajemství (2022).

Divocí bráchové s novým mužským vzorem

Druhým párem povedených dárečků ze seriálu ZOO jsou bráškové Mikuláš a Matyáš Krásní, synkové ošetřovatelky žiraf Elišky. Zaneprázdněná máma samoživitelka na ně kvůli práci nemá tolik času, kolik by si přála, a otec se o ně nezajímá vůbec. Není divu, že kluci tropí jednu neplechu za druhou.

Kvůli nedostatku rodinných peněz se např. rozhodli ukrást herní konzoli. Z průšvihu jim pomohl Robert Kajnar, fotograf ze ZOO, jenž je do Elišky zamilovaný. Kluci ho teď mají radši než vlastního tátu, protože na rozdíl od něj se jim opravdu věnuje.

Role Mikyho a Matyho připadly Matyáši a Viktoru Sekaninovým, kteří jsou bratři i ve skutečném životě. Staršího Matyáše Sekaninu jste vedle ZOO mohli vidět v seriálech Slunečná a Boží mlýny. Objevil se rovněž v pohádce Jak si nevzít princeznu, jež měla premiéru 24. prosince 2021.

Mladší Viktor hrál fotbal za SK Dvojka a s oblibou jezdí na koni. Jistě ho znáte z úspěšného seriálu Kukačky nebo z romantické komedie Přání Ježíškovi.

Zdroje článku: