Druhá série seriálu Narcos: Kokainový magnát Pablo Escobar se vydává na strastiplný útěk z vězení

Druhá série seriálu Narcos: Kokainový magnát Pablo Escobar se vydává na strastiplný útěk z vězení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Druhá série seriálu Narcos vás nadchne jako ta předchozí. Je nabitá událostmi a zápletky jsou barvitě vykresleny. Její děj začíná přesně tam, kde skončila první řada, kdy se Escobarovi povedlo utéct z vězení.

Druhý díl je nabitý dějem

Na druhé sérii opět pracují stejní tvůrci (Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro) a je neméně podařená, jako předchozí série, která pojednávala o kokainových začátcích legendárního bosse Pabla Escobara, a končí jeho útěkem z vězení. Druhá série navazuje přesně ve stejný moment a opět zažijete dávku vzrušení, zápletky, zrady, nepokoje a další události drsné Kolumbie. Tentokrát už v devadesátých letech.

Escobar se ukrývá před vládou

Escobar neuteče z vězení La Catedral daleko, než se střetne s vojáky. Nehodlá se jim však vzdát a podaří se mu uprchnout. Proto z Ameriky přijíždí další posily, tentokrát z řad CIA. Pablo Escobar má stále větší problémy skrývat se, a kvůli tomu je pro něj více náročné udržet svůj kartel loajální a řeší vniklé problémy. Přes město jezdí často v kufru taxi, aby nebyl spatřen a dopaden.

K nepokojům docházelo stále častěji

Pablo Escobar byl nemilosrdný k těm, kteří jej chtěli opustit, nebo ho zradili. Chladnokrevně je zabíjel a snažil se tak své vybudované impérium udržet pohromadě. Stále častěji docházelo ke střetům mezi jeho muži a Kolumbijskou policií. Za Pablovými zády však vzniklo společenství, podporované CIA, které tvořili jeho odpůrci a bývalí členové jeho řad. Tato skupina, kde figuruje také Agent Peňa, tajně zabíjí Escobarovy lidi.

Mohl žít, ale nedali mu šanci

Poslední ránu zasadí Escobarovi dva z jeho hlavních členů kartelu poté, co byli chyceni a zradoli ho. Pablo se musí vydat na útěk. Pokusí se však kontaktovat svou rodinu a to se mu stane osudným. DEA společně s armádou jej vystopují, a dojde mezi nimi k poslední bitvě. Při přestřelce je Escobar postřelen a přestože zranění nejsou smrtelná, jeden z policistů jej nemilosrdně zastřelí. Peňa se vrací do Ameriky a poskytuje informace proti kartelu.

Tato série nemá hluchá místa, kde byste se nudili

Druhá série, stejně jako ta předchozí, má deset velmi napínavých dílů. Propracované dialogy na konci série vás přímo nadchnou. Všechny díly poskytují obří dávku zábavy. Nenajdete ani kousek děje, který by vás nudil. Zde se tvoří emoce a tvůrci by měli být pochváleni za svou snahu a úsilí, které věnovali tomuto životopisnému seriálu. Jejich práce však touto sérií a smrtí Pabla Escobara nekončila, a natočili také třetí sérii.

V první řadě jste mohli sledovat slavný vzestup Pabla Escobara. Nenechte si proto ujít druhou sérii, která zachycuje pád slavného kokainového magnáta.