Ulice ve druhé polovině března: Trable s firmou, Tondovy naschvály a unáhlená odplata Tomáškovi

Ulice ve druhé polovině března: Trable s firmou, Tondovy naschvály a unáhlená odplata Tomáškovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vítek se pokusí zachránit podnikání, situaci ale pořádně zkomplikuje Miloš. Lumír by se rád konečně usmířil s Tondou. Ten mu však provede další schválnost a dost to přežene. Prokopa naplní hrůza z Magdiny touhy po potomstvu a Herman by nejraději vrátil čas nazpátek. Ve zkratu si totiž podá Tomáška.

Miloš se za zády Vítka odhodlá k riskantnímu kroku

Stavební firma Vítka Klímy a Miloše Knoblocha se ještě nedávno těšila úspěchu a tučným ziskům, ze kterých se radovala především Milošova manželka Eva. K uspokojení choutek už jí ale nestačí luxusní kožich ani drahé parfémy. Usmyslela si, že šťastná bude jedině na přepychové dovolené v Karibiku. V přesvědčení, že si zaslouží být maximálně spokojená, zaplatil Miloš nemalou zálohu. Ze dne na den se však firma ocitla téměř v troskách. Kvůli jediné problémové zakázce jí hrozí krach. Zatímco Vítek se ji všemožně snaží zachránit, Miloš si kvůli Evině dovolené snů zadělá na pořádný malér, který by mohl skončit nejen osobním bankrotem, ale i dalšími problémy pro Vítkovu rodinu. Bude to znamenat konec jejich společného podnikání?

S dalším naschválem to Hložánek přepískne

Tonda Hložánek nemá moc přátel, na které by se mohl spolehnout. Vždycky měl vlastně jenom Lumíra Nykla. S tím ale zpřetrhal vazby, když se dozvěděl, že ho Lumír při volbách zradil a hlasoval pro jeho syna Jirku. Po nějakém čase stráveném v nudné osamělosti se Tonda umoudřil alespoň natolik, aby vylezl ze svého brlohu a začal zase chodit do hospody. Lumírovi však neodpustil – a ani Jirkovi. Oběma teď neúnavně hází klacky pod nohy a dělá trapné naschvály, jen aby je potrestal a připadal si mezi nimi trošku důležitější. Teď ale provede Lumírovi něco, čeho bude vzápětí sám hořce litovat. Tentokrát to totiž vážně přežene.

Prokop má další důvod k panice. Magda asi zatouží po dětech

Není to tak dlouho, co Magda dosáhla svého a přiměla Prokopa k sestěhování. Zdá se ale, že tenhle důležitý krok ve vztahu pro ni pořád ještě není dost velký. Prokop si nemůže nevšimnout, jak Magda prožívá s Irenou její těhotenství, a začne to v něm bít na poplach. Když se pak doma jakousi záhadou objeví kočárek, pochopitelně zpanikaří. Ještě se ani nesrovnal s myšlenkou společného bydlení. Teď se má najednou smiřovat s tím, že jeho přítelkyně prahne po dítěti?

Prokop nebyl připravený na společné bydlení, natož na děti.
Prokop nebyl připravený na společné bydlení, natož na děti. | Zdroj: TV Nova

Jirka si s Tomáškem vyřídí účty a ponese následky

Po dlouhodobé nucené dovolené, kterou vyplňovaly jen otravné domácí práce, hádky se Šimonem a brigáda v Gábinině salonu, se Jirka Herman konečně zaradoval. Šéf ho chtěl kvůli nedostatku lidí přijmout zpátky do služby. Pak se ale objevil v novinách další skandální článek neodbytného redaktora Tomáška, v němž si vzal Jirku opět na mušku. A jen kvůli tomu nakonec Jirka do práce nastoupit nemůže. Není divu, že mu konečně rupnou nervy a vlastnoručně si to s Tomáškem vyřídí. Příliš pozdě mu dojde, že se měl ovládnout. Jaké následky pro něho jejich konfrontace bude mít?

Dostane Tomášek od Jirky nakládačku?
Dostane Tomášek od Jirky nakládačku? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Presskit Nova