Drbárna ze ZOO: Sid dostala v baru padáka, ale moc ji to netrápí

Drbárna ze ZOO: Sid dostala v baru padáka, ale moc ji to netrápí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Podle posledních zákulisních informací se Eva Burešová po návratu k natáčení hned zajímala o své místo barové zpěvačky. Sid tak jako Lady Y skončila a na scéně je stará známá Lady X.

To pomalu vypadá, jako by Eva už tu Míšu nemohla poslouchat. Přitom Michaela se v této roli docela osvědčila. První záběry byly sice trochu toporné a v paruce a masce vypadala divně, ale nakonec, když se nesnažila vypadat jako Eva Burešová, tak jí to šlo mnohem lépe a možná by diváci nebyli proti, kdyby se holky na pódiu střídaly.

Vzpomínka – jak to všechno se Sid začalo

Postava Sid má však radost, že se jí vrátil z Amazonie její miláček Adam a neskončil na jídelním lístku lidožroutů. Sid tak snad přestane pořád jen líhnout želvy a bude se věnovat i radostnějším požitkům.

Ze zákulisí také uniklo, že mají Sid a Adam za sebou už natáčení dalších milostných scén, takže to vypadá, že alespoň mimo zdi pavilonu plazů si pár bude rozumět a žádná vztahová bouře se alespoň u tohoto páru nekoná.

Uvidíme, jakým směrem se bude ubírat milostný život Viky, protože se soudcem to nejspíš nebude. Její oblíbený barista už má v srdci někoho jiného. Možná si dá po velkém zklamání s Petrem pauzu. Samozřejmě je zde ještě varianta, že začne se svým podnájemníkem Filipem po ránu vítat slunce.

Jedno je téměř jisté, postava Sid si za dobu nepřítomnosti Viky v seriálu získala pevnou pozici „první dámy“ seriálu a dvojice Sid-Adam diváky hodně baví. Míša za pár měsíců hodně vyzrála, když se nemusela soustředit na souboj s Evou a před kamerou působí mnohem sebevědoměji než první měsíce natáčení.

Seriálu a své roli obětovala opravdu hodně a musela ukončit i studium na konzervatoři. Z časových důvodů už loni v září žádala školu o individuální plán studia, ale herečce nebylo vyhověno. Její bývalá škola evidentně „brigády“ svých studentů nepodporuje.

Přestože se Míša snažila školu zvládnout, kvůli nedostatečné docházce jí škola oznámila, že musí opakovat ročník a bez individuálního plánu. Mladá herečka pochopila, že pokud chce pracovat, musí si najít školu, která jí to umožní. Přešla na mezinárodní konzervatoř, kde nejsou tak přísná pravidla na docházku.

Podobné trable měla před časem i Eva Burešová, když studovala na konzervatoři hudební obor a také kvůli časovým důvodům přešla na soukromou mezinárodní konzervatoř na obor muzikál. Nakonec jí život převrátilo vítězství v soutěži Česko Slovensko má talent a školu nedokončila. Míša zatím doufá, že přece jen nějaké vzdělání dokončí.

Zdroje článku: