Drbárna ze ZOO: Příští týden se ponese v duchu žárlivosti a nedorozumění

Drbárna ze ZOO: Příští týden se ponese v duchu žárlivosti a nedorozumění
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid je stále rozpolcená a uvnitř plná zmatku. Nikdy by nevěřila, že třeba jen na vteřinu zapochybuje o své lásce k Adamovi. A najednou je to tady a ona se ptá sama sebe, co to vlastně cítí k Filipovi, když přece miluje Adama.

Kdo by se ji mohl divit. Adam je po návratu věčně vážný a často zachmuřený a teď, když s ním Sid bydlí i pracuje, je to už trochu moc. V práci je to hotová katastrofa, protože za dobu, co byl Adam pryč, se Sid u plazů dobře zorientovala a zavedla si své pracovní postupy. Jenže Adam má zase svou představu o tom, jak má vše fungovat, a tak místo atmosféry plné pohody, je to teď u plazů plné emocí, ale spíš negativních.

Z natáčení

Sid se občas myšlenky zatoulají k věčně optimistickému Filipovi, který ji celou dobu, kdy proti ní byla celá zoo, povzbuzoval a zlepšoval náladu. A užili si spolu kopec srandy.

Albert se po neúspěšném hledání práce rozhoduje v zoo zůstat. Co by také jiného mohl dělat, když ho nikdo nechce. Chce dokázat sobě, rodičům i lidem v zoo, že své práci rozumí. Získává plusové body, když pomůže Marii vyřešit nepříjemnou situaci při plánování slavnostního křestu mláděte Minervy. Operní pěvkyně, která slíbila účast, na akci nedorazí. Ani Brázda si neví rady.

A láska už by mohla konečně vyjít i Adélce. Ani v tomto případě to však nebude úplně jednoduché. Roman Pekař o ni sice projevuje vážný zájem, ale nic mu nevychází. Jeho pokusy o romantická gesta buď někdo překazí, nebo se prostě netrefí do Adélčina vkusu. Adélka vlastně ani nechápe, co to s tím Romanem je. Dárky, které od něj dostane, věnuje Stáně, to se ovšem zase nebude moc líbit Svobodovi, který už nějaký čas považuje Stáňu za svou přítelkyni.

Eliška žila v přesvědčení, že má svůj vztah s Kajnarem už dávno vyřešený. Ustoupila a nechala jeho bývalo ženu, aby zneužila jeho ztrátu paměti a lstí se mu vnutila do přízně. Jenže najednou se blíží datum svatby, kterou jeho exmanželka naplánovala přímo v zoo a Elišku dostihla minulost. Robert byl po dlouhé době první muž, který ji přesvědčil, že by mohla dostat druhou šanci a sdílet svůj život s milovanou bytostí. A nakonec bylo všechno jinak.

Kamarádky ji sice přemlouvají, aby svatbu přerušila a o Roberta dál bojovala, ale ona na to nemá sílu. Jen samotný pohled na Roberta, jak se zamilovaně na svou bývalo ženu dívá, je k nevydržení. Ale co může dělat. Zlobit se nemůže. V jeho mysli zůstaly jen hezké vzpomínky na předchozí vztah a zatím si na život s Eliškou nevzpomněl. Ale co se stane, jestli se mu jednou paměť vrátí?   

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • autorský článek