Drbárna ze ZOO: Příští týden čeká na Viky poznání, že pracovat a být zároveň mámou nebude snadné

Drbárna ze ZOO: Příští týden čeká na Viky poznání, že pracovat a být zároveň mámou nebude snadné
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adamův malý byteček projde velkou zatěžkávací zkouškou. Už soužití ve dvou není v Adamově bytě ideální, a když dojde na řešení péče o dědu, Adam nemá to srdce, aby svého jediného příbuzného dal do sanatoria. Chce se o něj starat sám, a proto si ho stěhuje domů.

S dědou putuje do bytu i nezbytné vybavení. I pro Sid, která má pochopení, začíná být situace neúnosná. Jenže tvrdohlavý muž si nenechá poradit ani od přítelkyně, ani od kamarádky Aleny. Sid se tak ocitá v choulostivé situaci. Potřebuje Adamovi naznačit, že jeho řešení je z dlouhodobého hlediska pro jejich vztah hodně špatné. Jenže když se vrátí do bytu Viky, tak se bude potkávat s Filipem, a to se jí moc nelíbí.  

Fotograf měl sice v plánu po návratu Viky z bytu odejít, jenomže jak Viky zjišťuje, její podnikání nejde úplně dobře sladit s péčí o Petříka. Sehnat co nejrychleji spolehlivou chůvu také není legrace. Nakonec se řešení našlo samo, když mladá maminka zjistila, že se nemusí bát svěřit své dítě svému podnájemníkovi.  

Tím se stěhování Filipa odložilo na neurčito, a tak se pro Sid stal návrat do pokojíčku u Viky trochu složitější.  

Albert lobuje za vyhození Kristýny, která si z něj tak trochu dělá legraci a dává mu jasně najevo, že nebude jeho další kořistí. Jenže moc šancí na prosazení vyhazovu nemá. Problémem je, že děda Hruška se do práce nevrátí, přičemž jiného průvodce jako náhradu za Kristýnu ZOO nemá. Albert tak musí najít silnější argumenty než jen osobní zášť, pokud se bude chtít Kristýny zbavit. A čím déle jí umožní v ZOO být, tím to bude složitější. 

Navíc se Kristýna rozhodne, že všechny Albertovi nedostatky bude přehlížet – ze všech sil se bude snažit najít v něm i jeho dobré stránky. To se ukáže jako nadlidský úkol, protože Albert se plně soustředí na to, aby Kristýnu vyštval. Dělá to tak okatě, že když se mladé průvodkyni ztratí dva balíky letáků, které převzala na podpis, bude jí hned jasné, kdo za krádeží stojí. Jenže nebude snadné to Albertovi dokázat. Překvapivě bude tentokrát k užitku Franta Kolman. 

Těžké dny čekají i na Marka. Toho návrat Viky rozhodil tak, že Vojta hned pochopil, jak těžké to teď s Izabelou budou mít, aby mladou lásku mezi Terezou a Markem dokázali ochránit. Vojta moc dobře ví, jak bláhový jeho bratr dokáže být, když dojde na jeho vztah k Viky. Marek se ale rozhodně nehodlá nikomu svěřovat a přesvědčuje i sám sebe, že má vše pod kontrolou. 

Alespoň trochu humoru přinese Břéťa, který se nechá okrást o služební odznak. A zlodějem bude otec Eliščiných kluků, který potká kluky v doprovodu policisty v ZOO. Když Břéťa ztrátu zjistí a zmíní se Elišce, že potkal Chládka, hned jí bude jasné, kdo za krádeží stojí. 

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek