Drbárna ze ZOO: Návrat Viky se blíží, vztah Filipa a Sid bude stále zajímavější a ani Izy není z ledu

Drbárna ze ZOO: Návrat Viky se blíží, vztah Filipa a Sid bude stále zajímavější a ani Izy není z ledu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kromě Danuše by se měla ve stejnou dobu, kdy se vrátí Viky, objevit i další postava, která si získala divácké sympatie. Jde o Terezu Bílkovou, která si zahrála adeptku na manželku, kterou si Petr vybral podle předem promyšlených pravidel.

Postava Lenky Hrnčířové byla však natolik čestná, že když pochopila zvláštní vztah mezi Viky a Petrem, tak vztah se soudcem ukončila a ztratila se z očí. Možná i proto si získala divácké sympatie a do děje se vrátí. Bude zajímavé sledovat, v jaké dějové lince bude.

Sid se soustředí na své pokusy s vajíčky a práce, kterou si původně vytvořila jen proto, aby svým spolupracovníkům dokázala, že také něco umí, ji začala hodně bavit. Podporuje ji Adamův otec, Roklová, Filip, a dokonce i Kodym, který se na její pokusy ze začátku moc netvářil. O její práci se dokonce začalo mluvit i v jiných zoologických zahradách.

Samozřejmě je zde i Albert, který jen číhá, jak všechno dopadne, a je jasné, že zásluhy si bude chtít připsat sám a v případě neúspěchu to odnese Sid.

Trable s láskou mají mladí i ti zralejší

Mezi Sid a Filipem to jiskří. Adam se sice občas ozve, a dokonce Sid podporuje v jejím chovatelském úsilí, ale když se jednou v baru Sid trochu opije, vztah s Filipem se začne komplikovat.

U Roklů je stále soužití hodně chladné, přestože Stázka pochopila, že je něco špatně, a všemožně se bude snažit, aby spolu manželé trávili hodně času. Jenže Marie je nějak často zaujatá telefonickými hovory s Jungem. A nebude to jen o pracovních záležitostech.

Zatímco Tez a Marek se sladili na jednu vlnu, Izy a Vojta kolem sebe chodí a okukují se. Vše to zkomplikuje Charlie, který tuší, že si z něj obě holky dělají tak trochu legraci, což se mu vůbec líbit nebude.

Záhadou zatím zůstává postava trochu zlobivé Markéty. Jen stěží si lze představit, že by se vrátila do děje jen jako pracovitá advokátka, kterou si jednou za čas zavolá Charlie, aby mu něco zjistila. Markéta si určitě zaslouží větší prostor, protože zlobivé holky přináší vždy do děje osvěžení.

Přestože se původně plánovalo, že se Viky objeví v ději až v létě, vypadá to, že bude všechno jinak. Tvůrci její návrat do děje hodně uspíšili. Možná se bojí konkurenčního seriálu, který se chystá, anebo jen chtějí vrátit ke sledování ZOO diváky, kteří pravidelně sledovali seriál hlavně kvůli love story Petra a Viky a s jejich odchodem už je u obrazovek nic nedrželo.

Jak to vypadá, nevydařený pokus soužití soudce a chůvy nabere po porodu syna úplně jiný směr, než si Viky představovala, a nakonec usoudí, že stejně žije bez Petra, protože ten má hodně práce a společenských povinností a ona je v cizí zemi stále sama a bez přátel.

Diváky by její přítomnost měla potěšit už v epizodě 99. O jejím návratu bude nejspíš zmínka už v některé z předchozích epizod.

Zdroje článku: