Drbárna ze ZOO: Jednou za čas dojde i na darebáka. Marie je znovu ve své ředitelské židli

Drbárna ze ZOO: Jednou za čas dojde i na darebáka. Marie je znovu ve své ředitelské židli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Německu se díky vylepšenému inkubátoru vylíhlo 8 mláďat a Sid je v centru pozornosti. Blahopřejí jí i Marie a Hruška. Radost jí však obratem dokázal zkazit Albert. Ten se sešel s ředitelem německé zoo a zavětřil, že by se mohl na úspěchu s líhnutím přiživit. Stačí podat patent na zoo.

Stejný nápad se zrodí i v hlavě starosty Bavora, když ho navštíví bývalý spolužák z vysoké, který shodou okolností řídí německou zoo. Když starosta zjišťuje další podrobnosti u Alberta, začíná pochybovat, že je Albert tím pravým mužem, který by měl řídit zoo. Nic nedokáže zařídit a teď si nechá proklouznout mezi prsty takovou příležitost. Bavor nemá slitování, když mu před očima mizí vidina štědrých zisků z patentu, pro které by nemusel hnout ani prstem.

Sid je naštvaná, že se o úspěchu mluví sotva den a už se na její práci chtějí přiživit i lidé, kteří ji od pokusů s líhnutím odrazovali. Jen Filip ji povzbuzuje, že musí prostě jen vydržet a jednou se to obrátí.

Jenže Albert se nehodlá s prohrou smířit. Svolává vedoucí pracovníky a opět dělá další finanční omezení. Dokonce lidem zrušil i stravenky. Jako důvod úsporných opatření uvádí nenasytnost Sid, která okradla zoo tím, že odmítla patent zaregistrovat za zoo, přestože na něm pracovala v pracovní době.

Sid nikdy o peníze nešlo. To byla poslední kapka, než její pohár trpělivosti přetekl. Nebylo pro ni těžké se domluvit s Bavorem, že patent bude zaregistrovaný na zoo, pokud se do vedení vrátí Marie Roklová. Bavorovi se to vlastně hodilo do karet. Stejně už přemýšlel, jak se neschopného Alberta zbavit.

Všichni věří, že se do zoo vrátí pořádek a zdravý rozum. Marie ocenila, že to Sid dokázala s Albertem tak dobře uhrát.

Jen Tez a Izy mají jiné starosti. Charlie si je podal, když zjistil, že obě porušují pracovní dohodu. A rozhodl se holkám ukázat, kdo ve firmě šéfuje. Předstíral odjezd na pár dní, pověřil Ilonku, aby holky hlídala, udělil zákazy a zmizel. Ilonka dobře odhadla, že nejspíš i ona je pod tajným dohledem, a proto hlídání dvojčat pojala opravdu svědomitě.

Jen Izy se na chvilku podařilo setkat s Vojtou. Ten jí nabízí pomoc, ale ona ho ubezpečuje, že se nic zlého neděje. Bohužel ji při setkání vidí Charlie, který odjezd z města jen předstíral. Holky tak přichází nejen o peníze, ale dostávají i hodinky s GPS, aby byly 24 hodin denně pod dozorem. Nechají si to dvojčata líbit, nebo vymyslí nějaký plán, jak Charlieho převést?

Zdroje článku: