Drbárna ze ZOO: Danuše má konečně po svém boku oblíbená vnoučata. Už jí chybí jen syn záletník

Drbárna ze ZOO: Danuše má konečně po svém boku oblíbená vnoučata. Už jí chybí jen syn záletník
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tereza Brodská (54) sice na babičku nevypadá, ale v seriálu si dvojici dětí, které ztvárnily potomky Petra, hodně užívá. Jako Danuše už herečka začala natáčet před časem a nedávno se pochlubila na sociálních sítích i fotkami, které ukazují, že se seriálová rodinka pomalu z Bruselu stěhuje zpět.

Už chybí jen nevěrný Petr, a i o něm už se šeptá, že se vrací do děje. Bude usilovat o svou velkou lásku? To je zatím ve hvězdách. Diváci by určitě ocenili, kdyby „si sypal popel na hlavu“ a snažil se, aby mu Viky jeho bruselské dobrodružství odpustila.

S návratem Petra tvůrci zřejmě váhají, protože je v tom jedna malá komplikace. Petr je zatím bezdomovec. V jeho bytě žije Charlie a jeho dívčí doprovod. U Viky už je plno, a přestože děti mohou bydlet chvíli s babičkou, pro Petra je asi třeba vymyslet, jak ho dostat do jeho bytu.

Danuše bude mít v nadcházejících epizodách více prostoru a s příchodem jara se v ní probudí i jiné než babičkovské city. Jak už je zřejmé, cestu jí zkříží Raul Novotný (Vladimír Kratina), ale nebude to snadné a pokud, to má skončit dobře, chvíli to potrvá.

Na rozdíl od své seriálové postavy, Tereza Brodská má v soukromém životě už nějakou dobu lásku a pohodu. Žije po boku osudové lásky, kterou je Herbert Slavík, úspěšný fotograf. Spolu budou za chvíli už třicet let.

Tereza Brodská si dokázala vybudovat pevné rodinné zázemí, přestože u rodičů Jany Brejchové a Vlastimila Brodského se vzoru nedočkala. Nikdy se netajila tím, že vyrůstala s tetou, protože rodiče dali přednost herecké kariéře, a přestože potomka chtěli, nedokázali se na chvíli zastavit a žít jako normální rodina.

A jejich sobectví pokračovalo, když ji v šesti letech od tety vzali domů a ona tak prakticky ztratila kontakt s osobou, která pro ni byla matkou. Když to nakonec vypadalo, že by jako rodina mohli společně fungovat, v životě Jany Brejchové se objevil Jaromír Hanzlík. Tereza si tak musela sbalit kufr a opět vyměnit domácnost. S Hanzlíkem nebylo soužití moc lehké, protože v soukromém životě nebyl ani zdaleka takový pohodář, jako ve svých filmových rolích.

Navzdory odstrašujícímu vzoru svých rodičů se také rozhodla pro hereckou dráhu a začala už v dětství.

První manželství s režisérem Jordim Niubóem sice vydrželo jen čtyři roky, ale na druhý pokus už to vyšlo. Ani potom ji však život nešetřil a musela se vyrovnat se sebevraždou otce a s těžkou nemocí matky, která žije v léčebně.

Seriálová Danuše už je babičkou i v reálném životě a postaral se o to její syn Samuel, kterého má se Slavíkem. 

Zdroje článku: