Drbárna ze ZOO: Charlie je za hrdinu, kolem Filipa už se stahuje smyčka a Adam to pěkně schytá od Sidonie

Drbárna ze ZOO: Charlie je za hrdinu, kolem Filipa už se stahuje smyčka a Adam to pěkně schytá od Sidonie
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adama hned po ránu čeká nemilá návštěva a konečně i Sid pochopila, že má problém s penězi. Výprava za exotikou stála víc, než počítal, a navíc má Sid podezření, že naletěl podvodníkům, když mu zkrachoval dodavatel elektřiny, jenže to Adam nechce přiznat.

Adam však stále věří, že vše urovná, ale nakonec se stěhují i s hady pryč z jeho bytu, kde není elektřina. Babička Sidonie je ochotná věc vyřešit, ale tvrdohlavý Adam nic nechce. Pět tisíc, které mu Sidonie podstrčí v práci do šuplíku, tak nakonec končí u Kodyma, který se k nim hrdě přihlásí, když se Adam ptá, čí jsou to peníze. Sidonie navíc potom vidí Kodyma s bankovkou v infocentru, jak se snaží si ji rozměnit.  

Při druhém pokusu už je Sidonie obezřetnější a posílá Adamovi peníze na účet. Jenže zabedněný Adam peníze vrací zpět a když se dohadují, hodí jí celých dvacet tisíc pod nohy.

Nakonec to od Sidonie schytá pěkně po telefonu, protože ta už má jeho chování plné zuby a vadí jí, že jeho tvrdohlavostí trpí i Sid. Vmete mu, že není schopný se o ni postarat a co teprve, kdyby měli se Sid děti.

Adamovi trable nejsou nic proti tomu, co zažívá Filip. Nedal na varování Pekaře a dostal se do spárů Machyánové. Když za ním po ránu přišla do bytu, tak bylo jasné proč, a Filip se tomu nebránil. To ovšem netušil, že už v kantýně se na něj bude Sylva lepit a rozhlašovat, jak si to s ním hezky užila.

Sylva nemarní čas a už večer Filipa představuje v hospodě kamarádkám. Nakonec to nebyl úplně špatný večer, a tak to Filip ještě přešel. Jenže další den už má Sylva v plánu ho představit rodičům, a to už u usměvavého fotografa zafungoval pud sebezáchovy a razantně návštěvu odmítl.

To ale akční lovkyni neodradilo a hned měla v rezervě další plán. Lidi ze zoo jdou na pivko, tak půjdou tedy také. Filip usoudil, že to by mohl přežít, když jde i Pekař. Jenže Sylva se korunovala za hvězdu večera a všem básnila jen o Filipovi. Nakonec mu před celým barem nabídla, ať se k ní nastěhuje. Asi jí vůbec nenapadlo, že by takovou nabídku mohl odmítnout. Jenže on to udělá a celý večer tak dostává trochu trapný nádech. Filip sám je zmatený z toho, proč si vlastně vůbec se Sylvou něco začínal. Odpověď zná, jen si ji nechce přiznat.

Nejhumornější je však akce Izy, Tez a Ilonky. Pekelný plán je jasný. Charlie musí udělat něčím na Kateřinu dojem. Zamilovaný Charlie by totiž nemusel tak z města spěchat. Jenže Kateřina ještě úplně neví, jestli mu může věřit. Ale když se ukáže jako hrdina, možná změní názor.

Chudák Fanda se nechá vtáhnout do malého divadelního představení. Ilonka se má nechat od Charlieho doprovodit, zamaskovaný Fanda Ilonku přepadne, Charlie ji bude bránit a holky pod falešnou záminkou vytáhnou na místo Kateřinu, aby viděla Charlieho v akci.

Jenže ještě nikdy se nestalo, aby věci vyšly, když jde také o Fandu. Fanda s kuklou a obuškem padl do oka skutečnému darebákovi, který ho přepadl. Naštěstí to bylo až v okamžiku, kdy místem procházel Charlie, který tak místo Ilonky zachraňoval Fandu. A viděla to i Kateřina, která dostala hlášku, že je v místě zraněný pes. Takže plán vlastně vyšel, jen Fanda zahrál jinou roli, než měl. Navíc opravdový útočník na místě ztratil občanku, a tak na policii neměli moc práce ho najít. Darebák ze strachu přiznal i věci, o kterých policie neměla tušení. Někdo ho najal, aby škodil Kateřině v útulku.

Zdroje článku: