Drbárna ze ZOO: Adam je zpět, Filip už vyznání lásky nestihl

Drbárna ze ZOO: Adam je zpět, Filip už vyznání lásky nestihl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ráno to vypadalo tak nadějně. Na Filipovi bylo vidět odhodlání. Konečně chtěl jít s pravdou ven. Jenže Sid byla zrovna v euforii, protože se ozval po čase Adam a ona měla tolik dojmů, o které se u snídaně musela podělit.

Charlie si pochvaluje, že má konečně holky pod kontrolou, a dokonce obě dělají přesně to, co mají. Trošku mu zkazí radost Ilonka, když mu v žertu řekne, že by holky nakonec mohly přece jen dát přednost lásce a u Charlieho dát výpověď. Přísný šéf asi tuto variantu vůbec nevzal v úvahu.

A navíc během dne zjišťuje, že holky pro něj chystají překvapení. Už si ale není jistý, jestli to je vůbec dobrá novinka.

Tez a Izy chtějí zkusit nový trik a když najdou parťáka, který dokáže vytvořit podle fotek kopii obrazu i s rámem, chtějí využít dům Polákových. Ten je plný cenných obrazů a je jen malá pravděpodobnost, že by někdo z jejich domácnosti rozuměl výtvarnému umění tak dobře, aby poznal rozdíl mezi originálem a kopií.

Nebylo tak těžké zjistit, kdy má Poláková večer se svou charitou. Polák šel také, a tak bylo třeba zaměstnat Alberta a dostat se k jeho telefonu, se kterým jde deaktivovat alarm v domě. Všechno vyšlo jako po másle a holky už se nemohly dočkat, až se pochlubí Charliemu. Trochu doufají, že jejich iniciativu ocení a dostanou trochu volnosti.

Ilonka mezitím nestačí zírat, co se to s Charliem děje. Dokáže Katce zajistit převoz nemocného dědy z nemocnice, kde má vliv Polák, do soukromého zařízení. Stav dědy není nejlepší, ale i malá šance je lepší než žádná, a tak se chystá operace. A Charlie ji zaplatí, aniž by to Kateřina věděla.

Když potom Charlie v nadšení z obrazu ještě holkám dovolí randit, a dokonce bez hodinek s lokátorem, Ilonka ho označí za „šiřitele dobra“.

Velký návrat je tady

Sid vytáhla Filipa do baru, kde je ochutnávka rumu spojená se soutěží dvojic. Filipovi se daří poznat vzorky rumu a pár má výhru v kapse. Po příchodu domů je čeká velké překvapení. Adam chtěl Sid překvapit, ale možná byl překvapenější on, když Sid vkráčela do bytu s Filipem.

Pochybnosti, domněnky, představy. Trošku to Adamovi zkazilo náladu. Sid měla nejednu příležitost se s novým spolubydlícím pochlubit a neudělala to! Sid dělá, co může, aby Adama přesvědčila, že se s Filipem nic nestalo. Pořád se mu něco nezdá. Ani vášnivá noc v jeho bytě ho moc nepřesvědčí. Teprve další večer, když si jde Sid pro nějaké věci a Filip má doma slečnu, Adam trochu poleví v podezíravosti. Filip ale nakonec slečnu posílá domů. Byla by to jen náhražka za Sid.

Zdroje článku: