Dramatická svatba v Ulici! Kdo se ztratil a kdo dostal pěstí?

Dramatická svatba v Ulici! Kdo se ztratil a kdo dostal pěstí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dlouho očekávaná svatba Luboše a Věrky Marečkových je tady! Luboš si pro svou nastávající připravil nevšední překvapení – obřad uprostřed slavnostně nazdobeného muzea autobusů. Nevěsta byla tak okouzlená, že si ani nevšimla, jaké napětí panuje mezi Brunem a Jakubem. Napětí, jež vyústilo ve rvačku…

Jakub na Bruna funguje jako červený hadr na býka

Když se na svatební hostinu v muzeu autobusů dostavil Jakub Štěpánek, Karlu to překvapilo a Brunovi to okamžitě smazalo úsměv z tváře. Zpočátku přitom všechno probíhalo perfektně. K hezkému obřadu vyhrávala harmonika, hosté si připili, hodovali a tancovali.

Jakuba samozřejmě nepotěšilo, že Karla celou dobu tančila s manželem a jemu nevěnovala pozornost. Snad i proto popíjel víc, než by měl, což platilo také o Brunovi. Jeden panák za druhým a bum – stačila jen maličkost, aby trpělivost přetekla a nervy povolily.

Poplach! Ztratila se nevěsta!

Takovou maličkostí se stalo Věrčino záhadné zmizení. Luboš nejdříve podezíral Arnošta, že se dopustil únosu nevěsty, jak měl původně v plánu, ale kamarád se dušoval, že byl přece celou dobu s ním. Kam jen mohla Věrka odejít?

Zatímco se všichni rozprostřeli po muzeu, aby pátrali mezi autobusy, Jakub následoval Karlu do temného koutku, kde mínil využít situace. Ačkoli byla proti a bránila se, začal ji neodbytně líbat. Bruno ho pochopitelně nikdy tak docela nespustil z očí, a tak se nachomýtl i k tomuhle. První rána pěstí na sebe nenechala dlouho čekat a pak už se do sebe oba opilí muži srdnatě pustili.

Už se perou, já jsem to říkala!

Nadarmo Karla křičela, aby přestali. Marně je vybízela, aby se uklidnili. Neviděli, neslyšeli. Nakonec je od sebe museli odtrhnout Kryštof, Tony a Jirka, takže to chvíli připomínalo pranici jako ve filmu Vesničko má středisková. Ale co by to bylo za svatbu, kdyby se na ní chlapi nepobili, pravda? To ostatně poznamenal i Tony. Luboš a Věrka (později objevená v jednom z autobusů) se o rvačce vlastně ani nedozvěděli. Jedinému Kryštofovi nadále vrtá hlavou, proč Bruno vystartoval po Jakubovi. A Karla, kterou to celé dohnalo k slzám, má zase jednou o čem přemýšlet.

Zdroj článku:
  • autorský text