Spin Off seriálu „Titans“ připravuje vysílání třetí řady a může se těšit ze stoupající oblíbenosti: Doom Patrol

Spin Off seriálu „Titans“ připravuje vysílání třetí řady a může se těšit ze stoupající oblíbenosti: Doom Patrol
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vesmír DC je opravdu bohatý na superhrdiny. A protože se ukázalo, že filmy a seriály točící se kolem lidí se superschopnostmi jsou hitem, není překvapující, že se stále častěji objevují seriály se spíše postranními hrdiny (tedy ne se Supermanem, Wonder Woman atd.). Proto také existuje „Doom Patrol“.

O co jde?

Ve středu seriálu „Doom Patrol“ od Jeremyho Carvera je skupina outsider-superhrdinů, z nichž všichni získali neuvěřitelnou sílu při nehodách, při kterých ale taktéž získali hluboké jizvy. Mezi nimi jsou Robotman (Brendan Fraser), Elasti-Woman (April Bowlbyová), Crazy Jane (Diane Guerrerová), Negative Man (Matt Bomer) a jejich vůdce, tajemný Dr. Niles Caulder (Timothy Dalton). Speciální úkoly od člena Ligy spravedlnosti Cyborga (Joivan Wade) zavedou chaotické vojsko do nejvzdálenějších koutů světa. Když se pak šílená, a ne vždy sehraná jednotka musí vypořádat s různými padouchy.

Je velmi nepravděpodobné, že oblíbené postavy zůstanou mrtvé. Jak je ale malá Dorothy zachrání, to se dozvíme nejspíše až v září.

Jaká bude 3. řada?

Zdroj: Autor: Cubankite / Shutterstock

Druhá řada skončila tak, jak si to asi žádný fanoušek nepředstavoval. Vypadalo to na to, že je celá skupina superhrdinů poražena. Po souboji s nebezpečným Candlemakerem se ze všech staly jen voskové figuríny. Jediná, co zbyla, je mladá Dorothy (Abigail Shapirová), která teď musí sama bojovat proti ďábelské postavě.

Je velmi nepravděpodobné, že oblíbené postavy zůstanou mrtvé. Jak je ale malá Dorothy zachrání, to se dozvíme 23. září, kdy se má třetí řada vysílat. Původně mela druhá řada obsahovat ještě jednu další epizodu, jenže kvůli kovidu se nestihla natočit. A tak se vše vysvětlí až v prvním díle další řady.

Zdroj: