Modelka Dominika Kadlčková: Dračice Adriana ze seriálu Ulice. Kdy se dočká naplnění svého jediného nesplněného snu?

Modelka Dominika Kadlčková: Dračice Adriana ze seriálu Ulice. Kdy se dočká naplnění svého jediného nesplněného snu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chtěla být labutí a vznášet se a kroužit mezi ostatními labutěmi v baletní tutu sukýnce. Její zdravotní stav jí to bohužel nedovolil, a tak se svého dětského snu musela chtě nechtě vzdát. Také proto jsme ji mohli po nějaký čas sledovat v začátcích nekonečného seriálu Ulice jako drzou, namyšlenou a pubertální Adrianu Peškovou.

Modelka Dominika Kadlčková byla první představitelkou postavy Adriany Peškové. Role se zhostila ve svých čtrnácti letech. Nicméně pro herectví nikdy neměla vášeň a možná i proto její výkony v Ulici nebyly zrovna hvězdné. Jak sama, dnes již jako dospělá a zralá žena, říká: „Já jsem se k tomu ve čtrnácti dostala jako slepý k houslím. Nikdy jsem po herectví netoužila a ani jsem se nikdy být herečkou necítila. Když jsem se viděla v Ulici, tak jsem se musela pousmát, jak mi to nešlo, asi nejsem kamerový typ. A když se má postava vracela zpět do děje, tak mi ani znovu tu roli nenabídli a já toho nelituji." Dominiku štáb televize Nova vyměnil za herečku Šárku Vaculíkovou, které postava Adriany přece jen sedla lépe. A “stará” mladší Adriana se vydala cestou modelingu. Proto také Kadlčková tenkrát seriál opustila. A udělala dobře. 

Pro modeling měla nejen veškeré předpoklady, jakou jsou krásná tvář, dlouhé vlasy i nohy a štíhlou postavu, ale i na fotkách jí to náramně slušelo a sluší. Toho si povšimli hlavně zahraniční fotografové a agentury, a tak je jejím modelingovým útočištěm hlavně cizina. 

Přijde si tak i k příjemnějším honorářům, které si jistě právem zaslouží. Brázdila mola v Miláně, Velké Británii i Japonsku a v Číně ji dokonce zvolili pátou nejkrásnější modelkou světa. 

Jen jeden sen se půvabné Dominice Kadlčové zatím nesplnil. Oproti svým původním plánům mít první dítě do pětadvaceti let, se jí žádný potomek zatím nezdařil. A to už by několik adeptů na tatínka bylo, dokonce se již jednou zasnoubila. Bohužel ji osud zatím nedopřál. Věříme ale, že se již brzy dočká. 

Zdroje: