Dobré zprávy: Beránkovi mají plný dům prasátek. Jerry totiž dostal skvělý nápad a Miluši postavil před hotovou věc

Dobré zprávy: Beránkovi mají plný dům prasátek. Jerry totiž dostal skvělý nápad a Miluši postavil před hotovou věc
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára si zvyká v nové práci, ale novinařinu si představovala trochu jinak. Zatímco druhá stážistka nezaslouženě v redakci boduje, Bára dělá nesmyslnou práci, kterou ji přidělila produkční Mirka. Ta samozřejmě chce, aby v redakci zůstala její neteř Jitka a doufá, že se jí podaří Báry zbavit.

Jitce (Ivana Korolová) to moc práce nedalo, aby jí Bára uvěřila ty její falešné úsměvy a přátelský přístup. Bára (Natálie Halouzkovási klidně nechala sebrat zásluhy, když dokázala vypátrat člověka, po kterém se slehla zem a nikdo z novinářů nebyl schopný ho najít. Tak trochu ji pomohl otec, když na snímku ze sociálních sítí poznal, kde se podnikatel fotil. Jenže smetanu slízla Jitka, která měla po ztraceném muži pátrat a Bára jí ho přihrála až pod nos.

Produkční Mirka (Kristina Frejová) bude „seriálová potvora“. Nejenže protěžuje svou neteř, ale pomalu se snaží, aby Dobré zprávy pod vedením Ondřeje (Vladimír Polívka) upadaly a dostala se na jeho místo. Konečně by se mohlo všechno dělat podle ní a nemusela by se na nikoho ohlížet.

Její ambice podporuje i Mona (Sára Rychlíková), která si nechá od Mirky řídit nejen pracovní život, ale i ten soukromý. Šimon (Jan Fanta), její partner v práci i v životě, nemá vůbec ponětí, že je jen loutkou dvou ambiciózních žen.

Vesnice Dolní Zahrádky žije tím, že o stavbě přehrady, kvůli které má být okolí zatopeno vodou, je už rozhodnuto. Jerry (David Prachař) tomu nevěří, protože považuje stavbu za přežitek a prosazuje udržet vodu v krajině přirozenou cestou. Jenže je jediný, kdo tak smýšlí. Někteří obyvatelé obce nakonec přehradu nevidí jako problém, když jim stát štědře zaplatí odškodnění. Místo záchrany vesnice je spíš zajímá, aby dokázali zvednout cenu za svůj majetek co nejvýše.

seriálová Bára, zdroj: FTV Prima

Strasti s přehradou proplouvají kolem Miluše (Linda Rybová). Jerry ji přivedl do kuchyně menší stádo prasat. Začalo to jedním Pepou, kterého Jerry přivezl, když byl nakupovat stromky. Ani z jednoho čuníka nebyla Bářina matka nijak nadšená. Potom však Jerry dostal geniální nápad, že si z čuníků udělají malou zoologickou zahradu a budou je prodávat. Na zabíjení na farmě nikdo moc není a když měl naposled Jerry nápad chovat králíky, musela je vraždit Miluše. Chlapi na to neměli dost odvahy.

Miluše si ovšem roztomilé čuníky zamilovala, ale nemá v plánu to Jerrymu přiznat a věří, že s předstíraným naštváním může od manžela získal nějaké výhody.

Bářin brácha Michal (Ondřej Rychlý) se připravuje na roli otce. Všichni kolem něj ho mají za hlupáka, který si nechal namluvit, že dítě, které jeho bývala láska Sabina (Kateřina Klausová) čeká, je jeho. Navíc Sabinu rodiče vyhodili z domu, a tak to vypadá, že kromě prasátek bude u Beránků další strávník.

Ondřej dělá, co slíbil a jezdí za dědou na vesnici. Jenže se mu nelíbí, že po něm místní chtějí, aby kauzu přehrady řešil v Dobrých zprávách. Nepovažuje se za tak důležitou osobnost, aby mohl v té věci něco změnit. A pěkně od plic to chlapům v hospodě řekne.

Zdroje článku: