Dočkali jsme se! Od dnešního večera budou Blanka a Evžen zase spolu

Dočkali jsme se! Od dnešního večera budou Blanka a Evžen zase spolu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Trvalo to pěkně dlouho a mnozí z nás už tomu ani nevěřili, ale podařilo se! Evžen Blance přizná, že mu v Austrálii moc chyběla, a jediným polibkem nechá znovu rozhořet jejich lásku. Podobně romantické gesto by jistě uvítal také Jakub. Ten si však pro Karlu připraví hodně drsné překvapení…

Evžen a Blanka to znovu dají dohromady

Blanka je po včerejšku poněkud smutná. Když se Evžen vrátil, byl to samozřejmě důvod k radosti, jenže… tak trochu doufala, že přiletěl z Austrálie hlavně kvůli ní. Když se tak nestalo, neví, co si myslet. A rozhodně netuší, co čekat, když se dnes Evžen náhle objeví ve dveřích jejího bytu. Ostražitě ho pozoruje, zatímco on vchází dovnitř se slovy, která tak dlouho toužila slyšet – chyběla jsi mi. Konečně se na sebe vrhnou v tak dlouho odpíraném polibku! Skončí nazí v ložnici, jenže vtom se doma objeví Kristýna, která si zapomněla peněženku. Šaty divoce rozházené po zemi jí napoví, že by měla zase co nejrychleji zmizet.

Odpoledne se Evžen zastaví u Pešků, aby je také překvapil svým náhlým příletem. Ale marná snaha, oni už o všem věděli od Adriany! Kristýně a Adamovi Blanka nadšeně oznámí, že jsou s Evženem zase spolu. O šťastnou zprávu se Adam posléze podělí s Luďkem a Vandou, kteří se, pochopitelně, už tak radostně netváří.

Kaštan loudí masáže a zdržuje Ivu

Kaštan se u Ivy objedná na další masáž, ale vlastně mu to nijak zvlášť nepomáhá. Stále popisuje podivné bolesti, jejichž příčinu si zkušená masérka nedokáže vysvětlit. Je to opravdu záhada. Že by pan Kaštan simuloval a jen využíval její dobroty?

Přitom by rád přišel zase zítra, ale Iva už mu lehce naštvaně oznámí, že má beznadějně plno a nestihne si kvůli tomu dát ani oběd. Domluví se tedy až na další den. Podle Vítka by Iva měla Kaštana odmítnout jednou provždy. Neodbytný hypochondr nakonec pošle zprávu ještě v noci a jednoduše Ivě oznámí, že se navzdory jejímu nesouhlasu zastaví v salonu hned zítra.

Kaštan loudí další masáže, Zdroj: TV Nova

Mladému Klímovi se zapalují lýtka

Anežka, Svatka a Žofka si u Klímových udělají mejdan poté, co Vítek s Ivou vyrazí večer do divadla. Holky se nezdráhají otevřít červené víno, které Žofka přinesla, ale dojde k menší nehodě a právě ona si rudou tekutinou potřísní kalhoty. Když se budou v koupelně pokoušet flek vyčistit, připojí se k nim Michal a začne nepokrytě zírat na Žofčin spoře oděný zadek.

Jakub vydírá Karlu pokusem o sebevraždu

Nepomohlo přemlouvání, sladká slůvka ani dárky, a tak se Jakub odhodlá ke krajnímu řešení. Aby Karlu konečně zaujal, rozhodne se jí pohrozit sebevraždou. Natočí a pošle jí video z nějaké vysoké budovy, odkud se očividně chystá skočit. Karla netuší, co si počít. Přehraje video Jirkovi a svěří se mu se vším, co jí Jakub v posledních dnech provedl – včetně toho, že ji, zaslepený vášní, v podstatě napadl. Jirka si v záležitosti rychle udělá jasno. Jakub je podle něho jen schopný manipulátor, který hraje divadýlko. Karla by měla video pustit z hlavy a hlavně sama nic nepodnikat. Přesto ji nakonec přemůže nutkání a ona si odblokuje Jakubovo telefonní číslo. Jakmile jí však on zavolá, urychleně si ho zase zablokuje.

Zdroj článku:
  • autorský text