Dnes večer v Ulici Šimon zmizí na celý den

Dnes večer v Ulici Šimon zmizí na celý den
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimon se rozzlobí na mámu, protože mu slibovala návrat do Berlína, ale teď ho nutí zůstat v Praze. Vytratí se na celý den a neobtěžuje se Gábině ani zvednout telefon. Mastňoch mu chce domluvit, ale chopí se toho Jirka. Mezitím Lumča chystá nové rande pro Kateřinu.

Gábina v koncích! Brečí a nic nezvládá

Stres kvůli nemoci Gábinu nemilosrdně dohání. Po operaci, kdy jí museli odebrat dělohu a vaječníky, si už nepřipadá jako opravdová ženská, a proto od sebe také odstrkuje Jirku. Ten včera náhodou zahlédl Gábininu jizvu, a i když mu to nijak nevadí, ona se kvůli tomu stydí. Navíc se vůbec nedokáže soustředit na práci. Při pohledu na skicák se jí dělá až špatně. Nezvládá ani komunikaci se Šimonem, který se pořádně naštve, když mu konečně dojde, že máma nechce odjet zpátky do Berlína, jak mu slíbila.

Ukřivděný mladík se sebere a vyrazí na rampu. Po zbytek dne bude ignorovat máminy telefonáty, což popudí a zklame hlavně Radka Mastného. Podle něj by Šimon potřeboval pevnější ruku, protože takhle se ke Gábině zkrátka nemůže chovat. Jirka se nabídne, že za Šímou zajde a zkusí mu promluvit do duše, ale chlapec je pořád příliš podrážděný a rozumné argumenty s ním nic nezmůžou.

Lumír bere Kateřinu do lesa

Vilma se raduje z krásné oslavy narozenin. Nemá ani tušení, že šlo ve skutečnosti o zcela neplánovanou akci, při níž sebou museli Lumír a Vendula sakramentsky mrsknout. Právě Vendy začne mít výčitky, když vidí, jak je babička šťastná a libuje si, jakou má spolehlivou a hodnou rodinu. Lumča dceři domlouvá, aby jí proboha nic neprozrazovala. Kdyby zjistila pravdu, jen by jí to ublížilo. Navíc oslava přece nebyla falešná, připravili ji sice na poslední chvíli, ale snažili se a povedlo se jim to, tak v čem je problém? Jedině v tom, že ne každý dárek byl původně určen pro Vilmu. A jakmile mámuška jeden takový rozbalí, malér je na spadnutí…

Herečka Martina Randová jako Kateřina Dubovská, Zdroj: TV Nova

Později Lumír přinese Kateřině novou kytici, protože s tou původní popřál mámě. Jelikož mu plánované rande v restauraci nevyšlo, rozhodne se pozvat svou vyvolenou na procházku do lesíka a na opečené buřty. Ocení Kateřina takovou nevšední schůzku?

Zdroj článku:
  • Autorský text