Divoký anděl (1998): Jak dnes vypadá Natalia Oreiro? Budete zírat

Divoký anděl (1998): Jak dnes vypadá Natalia Oreiro? Budete zírat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mnoho lidí se na jednu z prvních telenovel u nás dívalo tajně. Svým přátelům nikdy nepřiznali, že hltají něco tak stupidního. Sledovanost byla obrovská, celosvětově. Najednou si tuto krásnou Uruguayku oblíbila třetina zeměkoule – a mnoho lidí se začalo učit španělsky. Jak dnes Natalia vypadá?

Divoký anděl

Krásná služka a bohatý mladý muž. Láska? Všichni moc dobře víme, že takovéto případy se stávají jen v pohádkách. Ale co třeba romantická telenovela o 270 dílech? Určena pro ženy v domácnosti, které tak mají dostatek času a prostoru snít o lepším zítřku. Milagros vyrůstala v sirotčinci a je pořádně prostořeká. Nebýt toho, že je po čertech krásná, by si jí zřejmě žádný bohatý dědic rodinné firmy nevšiml. Facundo Arana alias Ivo si ale dá skutečně na čas. No snad nečekáte, že bude svatba hned na konci prvního dílu?

Celosvětový úspěch

Argentinská telenovela, ve které Natalia zazářila, se proslavila také díky ústřední písni Cambio Dolor. Netrvalo dlouho – a krásná rodačka z Jižní Ameriky vydala svou první sólovou desku nazvanou Natalia Oreiro. Zanedlouho poté následovala druhá, Tu Veneno. Latinskoamerické rytmy si notoval celý svět a temperamentní jižanka se stala velmi očekávanou hvězdou jak u nás, tak například v Rusku, kde ji dodnes milují. Její charisma a sex-appeal je pro Natalii pověstný.

Šarmantní dáma

Přelom milénia byl pro Natalii vrcholem kariéry. Sice už nenatáčí desky, které by se prodávaly po celém světě, stále ale koncertuje a produkuje novou hudbu. A na její koncerty stále chodí tisíce fanoušků. Nepřišla ani o píď své dvacetileté energie a vitality, i když je dnes z Natalie již třiačtyřicetiletá dáma a maminka mladého syna.

Nedávno se Mili představila jako porotkyně v argentinské verzi pořadu hledajícího nové talenty s názvem The Voice. A je to pořád kočka!