Disney+ potěší fanoušky hvězdných válek s novým seriálem a se známým obličejem: To nesmíte propásnout

Disney+ potěší fanoušky hvězdných válek s novým seriálem a se známým obličejem: To nesmíte propásnout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Star Wars“ je nejspíše největší filmová franšíza všech dob. Filmy, seriály, animované seriály, hry… Seznam je dlouhý. A díky Disney+ se tento seznam znovu prodlouží. Zrovna sem totiž míří „Obi-Wan Kenobi“, novinka, kde se Ewan McGregor vrátí do své oblíbené role.

O čem seriál bude?

Příběh začíná 10 let po dramatických událostech filmu „Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů“, kde Kenobi čelil své největší porážce: pádu a korupci jeho nejlepšího přítele Anakina Skywalkera, který se stal zlým sithským lordem Darth Vaderem.

Mezi událostmi tohoto filmu a „Star Wars Epizoda IV: Nová naděje“, je zhruba 19letá mezera. Nadcházející série Disney+ se proto odehrává přesně v tomto období, kdy se Obi-Wan stále (pravděpodobně) skrývá na Tatooinu, a to dlouho předtím, než se o jeho osudu dozví Luke Skywalker.

Jednoznačně špičkový výběr štábu

Obi-Wan Kenobi bude znovu ztvárněn Ewanem McGregorem, stejně jako ve třech epizodách filmů. Svou roli si zopakuje i Hayden Christensen, který v prequelové trilogii ztvárnil Anakina Skywalkera/Dartha Vadera.

Disney koncem března oznámilo řadu dalších herců, mezi nimi: Moses Ingramová, Joel Edgerton, Bonnie Piesseová, Kumail Nanjiani, Indira Varmaová, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessellová a Benny Safdie. Režisérem se stala Deborah Chowová, veteránka Disneyové tvorby, která se i postarala např. o „The Mandalorian“. A pozor: legendární skladatel John Williams se znovu vrátí, aby seriál podkreslil svým hudebním talentem.

„Obi-Wan Kenobi,“ nová exkluzivní série pro Disney+ od Lucasfilmu, bude mít premiéru 27. května.

Zdroj článku: