Seriál Ulice se dnes večer po dlouhé pauze vrací na obrazovky s dílem č. 3871. Čekají nás svatby, novorozeňata i zvraty

Seriál Ulice se dnes večer po dlouhé pauze vrací na obrazovky s dílem č. 3871. Čekají nás svatby, novorozeňata i zvraty
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V pondělí 17. srpna v 18:25 před televizí na pohovce. Přesně na tomto místě a v tuto dobu se sejdou všichni fanoušci seriálu Ulice, který pokračuje ve vysílání. Co nového pro nás režiséři přichystali? Budou se nám změny líbit? Svatby, rozchody, různá zásadní rozhodnutí. „Nekonečný“ seriál pokračuje!

Vracíme se k Velikonocím

Vysílání bylo přerušeno vzhledem k situaci v dubnu, což znamená, že se i do tohoto období zpátky vracíme. Velikonočním pondělím vše odstartuje. Fanoušci totiž nesmí přijít o různé souvislosti v ději a hlavně ve vztazích hlavních postav. Časový posun je tedy velmi netradiční, ale díky úpravám ve scénáři se vše na konci září srovná.

Svatby

Ne jedna, ale rovnou dvě! První nastávající novomanželé jsou Rozina s Victorem. Pro rodinu byl Victor ze začátku velikou neznámou. Jiná barva pleti, jiný jazyk, bylo to něco nového. Postupem času si ale na něj zvykli a teď se všichni chystají na jejich velký den.

Svatební šaty, oznámení, datum a hosty také řeší Karla s Márou. Velkým pomocníkem při organizováním je Věrka, Márova maminka, která se na svatbu těší snad nejvíc. Shodnou se na všech detailech? Nebo si mladá dvojice svatbu představuje jinak než máma?

Miminko na cestě

Možná se vám vybaví dvojice, u které očekáváte přírůstek. Pokud jste tipovali Mária s Ájou, jste na dobré cestě. Už brzy se miminka dočkají. Můžeme se u těchto dvou těšit na třetí svatbu nebo k ní nedojde?

Zvraty, ale také šťastné chvíle

Veronika je ve vztahu s Patrikem velmi spokojená a šťastná. Ze začátku vztah nevypadal moc nadějně, Veronika se dlouho oklepávala z rozpadu rodiny, ale časy se mění. Co ale její bývalý manžel Martin? Má doma spokojený vztah? Možná Martinovi dochází, že udělal chybu. Chtěl by Veroniku zpátky nebo se situace se Šárkou uklidní a budou spolu fungovat? Možná vše rozlouskne svatba jejich dcery.