Diana Korbelová a Jiří Kniha z Ulice slaví dnes své narozeniny

Diana Korbelová a Jiří Kniha z Ulice slaví dnes své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice sdružuje tolik herců, že se není čemu divit, když někteří z nich slaví narozeniny společně. Například Diana Korbelová a Jiří Kniha. Zatímco Diana už v Ulici nehraje, Mária Doubka mohou diváci pořád vídat v bistru u Venduly.

Diana Korbelová jako Marie Domská

Pokud si nemůžete vzpomenout, koho v Ulici hrála mladičká Diana Korbelová, pomůžeme vám. Dříve však zmiňme, že Diana Korbelová oslaví 7. května své 26. narozeniny. V Ulici se objevila jako sedmnáctiletá – tedy v roce 2014. Pořád nevíte? Diana Korbelová si v Ulici zahrála studentku a holku, která hraje na basu, Marii Domskou. Později tvořila pár s Borisem Neumannem, protože se ti dva do sebe zamilovali. V té době totiž Boris vyměnil kopací míč za bicí a spolu s Frantou (Matyášem Valentou) vytvořili kapelu.

K nim se pak přidala právě Marie, která to uměla dobře s basou. Chvíli to vypadalo, že se o ni kluci poperou. Ačkoliv Marie vypadala více dospěle než Boris, což někteří diváci nemohli překousnout, kluky jednoznačně okouzlila. Nakonec skončila s Borisem, který s ní zažil vůbec první sex ve svém životě. Možná by linka Diany v Ulici měla delší pokračování, kdyby na ni v té době neprasklo, že se kromě natáčení Ulice věnuje i práci prostitutky.

Po tomto odhalení už v televizi pochopitelně nemohla dále pokračovat. Marie tak byla poslední zápletkou Borise Neumanna v Ulici, jelikož on a jeho rodina Nekonečných se v seriálu objevovali právě do roku 2014.

Jiří Kniha jako Mário Doubek

Podobně jako Miloš Knobloch (v podání Jiřího Štrébla) je kontroverzní postavou v Ulici také herec Jiří Kniha, který 7. května oslaví své 41. narozeniny. Když se Mário Doubek v Ulici objevil, nikdo z diváků pořádně nevěděl, co si o něm má myslet. Bylo až neskutečné myslet na to, že někdo takový mohl chodit s usedlou Vendulou, natožpak jí zlomit srdce. Nebudeme daleko od pravdy, když řekneme, že Mário v Ulici nejdříve diváky pořádně štval.

To jeho rapování k šílenství přivádělo také Vilmu Nyklovou, která si teprve zvykala na fakt, že má novou vnučku. Jak ale až čas ukázal, Mário je dobrák od kosti a mouše by neublížil. Zamiloval se do mrchy Áji, která s ním jednu dobu pořádně zamotala. Když si pak uvědomila, koho v Máriovi měla, obrátila. A možná i díky mateřství se z ní stal lepší člověk. Mário aktuálně pracuje v bistru spolu s Vendulou. Do jejich týmu kromě Aničky přibyla i Sára, se kterou si Mário dobře rozumí.

A není se čemu divit. Ti dva jsou totiž podobně praštění. Jelikož svou hlavní dějovou linku už zažil, odklidili scénáristé Mária do zákulisí bistra, kde se tu a tam objeví. Poslední dobou je zpovědní vrbou Lumírovi, protože ten náhle přišel o možnost o všem si popovídat s Pavlem, kterému se dříve svěřoval.

Protože to s ženami kolem Lumíra začalo být divoké, zakázala Vendula Pavlovi, aby tátu v jeho dobrodružství podporoval. A tak Lumírovi nezbylo nic jiného, než se svěřovat Máriovi. Ten ho vždycky milerád vyslechne.

Zdroj článku:
  • autorský text