Denisa Nesvačilová ze Slunečné si kvůli roli prošla peklem

Denisa Nesvačilová ze Slunečné si kvůli roli prošla peklem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco někdo k herectví směřuje už odmalička, Denisa Nesvačilová se pro něj rozhodla až v dospělosti. Původně totiž dělala moderní akrobacii. Kvůli úrazu se však dostala k herectví. Kvůli roli Karolíny ve Slunečné si prošla peklem. 

Úraz změnil směr jejího života 

Kdyby se dnes třicetileté Denise Nesvačilové v patnácti nestal vážný úraz, filmové plátno by o ní vůbec nevědělo. A byla by to škoda. Se stejnou vervou, s jakou od dětství dělala moderní akrobacii se totiž pustila také do herectví.

Četné role ve filmech a v televizních seriálech jsou důkazem toho, že člověk může začít dělat úplně něco jiného, a přesto se v tom najít.

Denisa Nesvačilová v rozhovorech přiznává, že její dětství bylo kvůli velkému sportovnímu zápřahu dost odlišné od toho běžného. Na rozdíl od svých vrstevníků trávila Denisa spoustu času na tréninku a na soutěžích, a proto měla později, když s akrobacií přestala, velké komunikační problémy. S akrobacií Denisa Nesvačilová neskončila proto, že by ji přestala bavit. Plány jí zhatil vážný úraz páteře, po kterém se dlouho dávala dohromady. Po něm už gymnastiku nemohla dělat a musela se přeorientovat úplně na jiný obor. Po tom, co vyzkoušela učitelství, ji zlákalo herectví. I díky tomuto rozhodnutí mohla později zazářit v oblíbeném seriálu Slunečná jako Karolína.

Jakou roli dostala Denisa Nesvačilová ve Slunečné? 

Denisa Nesvačilová do Slunečné naskočila jako do rozjetého vlaku. Od scénáristů seriálu dostala za úkol narušit vztah Týny a Janka. Karolína se na Slunečnou vrací jako třetí adoptovaná dcera pana Popelky, tedy jako nevlastní sestra Týny.

Její postava není hodná ani zlá, je různorodá, i proto si ji Denisa Nesvačilová zamilovala hned napoprvé. Denisu chválili i kolegové, kteří v seriálu účinkovali už od začátku. Mnohem horší to bylo s diváky. Ti postavu Karolíny nesli velmi nelibě. Dokonce začali Denise posílat výhružné dopisy.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Úplně nejhorší zkušenost, jakou kdy při natáčení zažila

Denisa Nesvačilová není na filmovém place žádným outsiderem. Před Slunečnou jste ji mohli vidět například ve filmech Jak básníci čekají na zázrak nebo Přes prsty, hrála také v seriálu Vyprávěj.

Přesto až ve Slunečné zažila něco, co se jí při natáčení nikdy předtím nestalo. Diváci, kteří její novou postavu v seriálu nesli nelibě, jí začali vyhrožovat smrtí. Chodily jí opravdu nepěkné zprávy. Dokonce to došlo tak daleko, že musela celou kauzu řešit s policií a s právníky. Přitom Karolína ze Slunečné není úplně zápornou postavou a diváci zbytečně předčasně hysterčili. I po tom, co se jí zastali herečtí kolegové, se diváci umoudřili a výhružné peklo skončilo. Nakonec se našli i takoví, kteří prý Denise psali i hezké zprávy, ve kterých jí vyjadřovali podporu.

 Zdroje: