Den jak sen: Životní zážitek nevěsty? Sahal na ni Leoš Mareš a uhlazoval si patku

Den jak sen: Životní zážitek nevěsty? Sahal na ni Leoš Mareš a uhlazoval si patku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
První svatební den je tady. Laďka s Honzou už za sebou mají řadu zvládnutých překážek. I přes věkový rozdíl, těžkou životní situaci a nedůvěru okolí se dočkali svého velkého dne. Jaký je jejich příběh?

Není úplně jednoduché prosadit si vztah, kterému nikdo nevěří. Paličaté Laďce a pohodovému Honzovi se to nakonec podařilo. Maturantka Laďka se zamilovala do muže, kterému zemřela žena. To je jen těžko představitelná situace, protože ztráta partnera tímto krutým způsobem vždy zanechá jizvy. A pro mladou a nezkušenou Laďku to znamenalo především hodně trpělivosti a široké srdce, protože Honza nezůstal úplně sám. Pro mladou ženu bylo nutné především dospět. Laďka se dokonce bála doma říct, jak se věci mají.

Střepy pro štěstí, zdroj: FTV Prima

Pro Honzu to také nebylo zrovna lehké a rozhodně nepomyslel na to, že by se chtěl ženit. Přemýšlel, zda je od něj fér komplikovat mladé Laďce život a jestli by si spíš neměla ještě užívat a sbírat životní zkušenosti.

Nakonec paličatost a trpělivost mladé ženy všechny přesvědčila, že její vztah není hra, ani rozmar.

Jak Honza tvrdí: „Za všechno, co pro mě Laďka udělala, si svou vysněnou svatbu zaslouží.“

Laďka je romantická duše a o své štěstí se chtěla podělit s rodinou a přáteli. Vybrala si romantickou svatbu s tradicemi, jako je společný talíř polévky nebo uklízení střepů. A rozhodně nechtěla ošidit své kamarádky o rozlučku se svobodou.

Ta přinesla velké fanynce Leoše Mareše obrovské překvapení, když idol, kterého viděla s kamarádkami na koncertě, najednou stál pár kroků od ní v blýskavé bundičce a s neodolatelným úsměvem. O překvapení nevěděly ani přítomné družičky, a tak je jasné, že Leoš vzbudil rozruch a zabodoval. Nevěsta nevěřila tomu, co vidí. Že by tak moc pila?

společné jídlo, zdroj: FTV Prima

Leoš má určitě velice osobitý šarm, tak došlo i na focení. Leoš si hodně zakládal na patce a neustále si ji uhlazoval. Zalitoval, že se nenechal pořádně upravit. Kožich si nevzal, ale bundička, která vypadala jako z cirkusu, dojem vylepšila. Nevěstu pochválil, že je hezká, úsměv sem a úsměv tam a už byl pryč. Dojem z jeho návštěvy však zůstal a přítomné slečny ještě dlouho rozebíraly, co se to vlastně přihodilo. Mladá nevěsta si tak splnila hned dva sny. Konečně se dočkala své vysněné svatby, kterou potvrdí svému okolí, že její vztah není jen hra, a navíc „na ni sahal“ Leoš Mareš, její idol dívčích let.

Nezbývá nic jiného, než popřát nevěstě i ženichovi pořádnou porci štěstí a lásky. Najít spřízněnou duši není jednoduché a je třeba si lásku opečovávat a chránit.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • autorský článek