Den jak sen: Zámecká, nebo fotbalová? Kdo si prosadí svou a čeho se bojí ženich víc než svatby?

Den jak sen: Zámecká, nebo fotbalová? Kdo si prosadí svou a čeho se bojí ženich víc než svatby?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jen málokdy se budoucí manželé dohodnou o svatbě snadno. Pro muže je to často zásadní věc. Nejde tak o samotné pořádání svatby, ale ve hře je i zásadní věc: kdo přesně bude doma nosit kalhoty? Kdo si prosadí svou?

Jana by chtěla velkou svatbu. V představách má romantickou klasiku se vším, co k velké svatbě patří. Čekala dlouho a má v plánu se vdávat jen jednou. Proto chce svůj den, kdy bude princeznou. Ideální by pro ni byl zámek s nádhernou zahradou a slunečným počasím.

Jaromír už je zralý muž a o okázalost nestojí. Chtěl by svůj den prožít s nejbližší rodinou a přáteli, a to vše v místě, kde je rád a které ho vystihuje. Chce svatbu na fotbalovém hřišti.

Mohou se dva lidé s tak rozdílnou představou nakonec dohodnout? Bude to pro jednoho z nich znamenat hodně velký kompromis? Jaromír nakonec boduje, ale s jeho vítězstvím přichází pro všechny zúčastněné komplikace. Mohlo by pršet, a to by celý den mohlo hodně zkomplikovat. Každá z žen si také musí najít pohodlnou obuv, protože trávník a úzké podpatky nejdou dohromady.

Svatebčanky mají přijít v teniskách! Jak se to nakonec vyřeší a co si myslí nevěsta o tom, že Jaromír chce na svatbě hotdogovač na přípravu párků.

I zdánlivě malé drobnosti by mohla narušit pečlivě naplánovaný den. Ženich nebere na lehkou váhu ani noční můru, která se mu v poslední době vrací. Padesátník Jaromír má opakovaně podivný sen. Zdá se mu o svatbě a o tom, že má velkou chuť od oltáře utéct.

Bojuje s tím ovšem velice silně. Nejhorší na této noční můře je skutečnost, že se vždy probudí předtím, než se dozví, jak to dopadne. Nevěsta se zaječím úmyslům jen směje. Jaromír moc dobře ví, že na vesnici by mu taková klukovina neprošla snadno.

Jana a Jaromír sice žijí v Praze, ale časem by se chtěli přesunout do Jaromírova rodiště v Ratíškovicích, kde se rozhodli uspořádat svatbu. A fotbalové hřiště je silným poutem Jaromíra k dětství a mládí, protože je nadšeným fotbalistou. Jana se na život na venkově těší, protože má jeden velký sen a tím je kůň.

svatba, zdroj: FTV Prima

O tom, jak nakonec svatba bude vypadat, se můžete dozvědět 17. října na Primě.

A nejen to. Manželé zavzpomínají na seznámení, na první krok, který musela udělat Jana, i na první rande. Proč o sobě Jaromír tvrdí, že je mentálně méně vyspělý než jeho partnerka? A jakou úlohu v jejich životě sehrála lampa? Dojde i na rodiny. Co si myslí o tom, že mají jít v teniskách?

Průvodcem bude opět herečka, zpěvačka a moderátorka Monika Absolonová, která během natáčení mnohokrát pomohla jako mediátor. Byla to nakonec ona, kdo vyřešil ožehavý problém s přístrojem na přípravu párku v rohlíku. Tak se dívejte a nenechte si ujít velké přípravy na den D.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek