Den jak sen: Prstýnek podle spony na hadice a nevěsta, která skočila do holínek. Chtěla se hlavně najíst

Den jak sen: Prstýnek podle spony na hadice a nevěsta, která skočila do holínek. Chtěla se hlavně najíst
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Podle Natálky se svatební přípravy silně přeceňují. Chtěla říct jen své „ano“ a najíst se. Nakonec tedy podlehla tlaku okolí a svolila, aby se odehrála svatba v plné parádě. Ženich musel hlavně vykopat latríny!

Další hodně netradiční svatbou se rozhodli zahájit manželský život Natálka a Tomáš. Znají se dlouhá léta a randit začali na skautském táboře. Skauting se stal jejich vášní, a tak bylo jasné, že svatba by měla být odrazem toho, co je spojuje.

V přírodě Tomáš Natálku požádal i o ruku, a tak byla volba místa jasná. Skalička je nádherný kus přírody, ale jen málokdo by si tam troufl uspořádat svatební hostinu. Je to uprostřed lesů, není tam voda ani elektřina. Vyřešit se musely i toalety.  

Na místě byly stany, protože bylo třeba počítat i s deštěm, a když nevěsta náhodou na latríně chytila signál, hned bylo jasné, jakou obuv si musí k svatebním šatům vzít. Varianta krásných moderních holínek, které se dnes na trhu nabízí, ji ovšem nezaujala a sáhla po černé klasické obuvi z gumy.

Je třeba Natálce přiznat, že si dokázala zachovat chladnou hlavu za každých okolností. To její maminka byla trochu nervózní, když ji ve stanu přistihla ještě v pracovním oblečení, přestože už měla být dávno v šatech. Ale proč plašit? Podle nevěsty je to otázka minuty a bude jako z porcelánu.

Na poslední chvíli se omluvila z účasti i kadeřnice z rodiny. Onemocnělo jí dítě. Není nad spolehlivé příbuzné! Ovšem ani to nevěstu nijak nevykolejilo. Tak ji učeše mamka, proč by se měla kvůli tomu trápit.

Natálka a Tomáš ve svatební den, zdroj: FTV Prima

Celý životní příběh mladých lidí je zvláštní. O tom, že spolu chodí, vlastně ani nikdy neuvažovali. Prostě byli spolu. Když jednou oba ve stejnou dobu onemocněli, tak si přes Skype předčítali, aby si krátili čas v posteli. A ani nevědí, kdy to vlastně přišlo. O vztahu začali mluvit, když si dali na zastávce pusu. Tomáš tvrdí, že ho ke svatbě dovedla přítelkyně.

 „Oba jsme studovali, a když jsme dostudovali, je svatba logickým krokem. A pak až dítě, dům… Někdo to může mít jinak, my svatbu chceme jako start pro řešení dalších věcí. Tedy založení rodiny a tak.“

I to je dnes neobvyklé, že se rozhodli pro klasický způsob, jak vstoupit do společného života. Dnes je spíš běžnější, že na svatbě jsou už i děti, než se pár konečně rozhodne, že by možná mohlo přijít manželství.

Svatba v přírodě nebude ale bez komfortu. Nakonec se i počasí umoudří, a kromě latrín budou mít svatebčané k dispozici i kuchyni, skautské lázně, sprchu a další vymoženosti.

Trochu překvapená je z výběru místa i Monika Absolonová, která odmítne nabídku na vyzkoušení latríny. Občas se i trochu bojí při prohlídce někam šlápnout, protože netuší, kam by se mohla propadnout a na účel některých míst se raději ani neptá.

Výběr hostů je také ovlivněn tím, kdo bude mít odvahu do lesa přijet. Hodně hostů už hlásí předem, že se na noc nezdrží. Problém bude i s oddávajícím úředníkem. Ze všeho nejvíce však pobaví příběh, jak Tomáš tajně zjišťoval, jak velký má koupit prstýnek. Nevěsta u toho spala!

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek