Den jak sen: Natálka a Marek mají tři děti. Konečně se ujistili, že k sobě patří! Ovšem jeden host je bombastický

Den jak sen: Natálka a Marek mají tři děti. Konečně se ujistili, že k sobě patří! Ovšem jeden host je bombastický
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vzpomínáte si na ten svůj velký den? Žaludek na vodě, možná trošku kocovina, neuvěřitelný blázinec, který však kolem vás proplouval tak trochu za skleněnou stěnou, aby vás nechal zvyknout si na změny, které přichází. Svatba zdaleka není přežitek.

Natálka věděla o Markovi, že je to ten pravý, už od prvního okamžiku. Kdo by to tušil, že i v pověstné Stodolní v Ostravě člověk může potkat vztah plný romantiky, který nakonec i po dlouhém čekání končí velkým dnem.

A Marek si dal opravdu na čas, než své princezně dopřál velký den. Ovšem čekání se vyplatilo a pohádkový příběh končí (nebo začíná) romantickou svatbou se vším, co k tomu patří.  

„Otevřely se dveře baru. Natálka odcházela, já přicházel. A hned jsem Natálku oslovil, jestli není sestrou Dominiky, se kterou jsem chodil do školy. Dali jsme se do řeči a zaujalo mě, že se vlastně na dálku známe, i když jsme se nikdy nepotkali. A od té doby jsme večery trávili společně a už se mě nezbavila,“ popsal s úsměvem na rtech ženich.

Manželský polibek, zdroj: FTV Prima

Natálce bylo devatenáct let, a když se doma svěřila matce, že našla toho pravého, ta se jen smála, že takových lásek ještě bude. Ale někomu prostě štěstí přeje, a když umí naslouchat svému nitru, tak to zkrátka pozná.

Natálka si sice na svatbu počkala, ale rozhodně nemá v úmyslu ji pojmout v strohém stylu. Když už to čekání bylo tak dlouhé, tak si chce svatbu užít a Marek nic nenamítá. Nakonec měl pár let na přípravu!

Oba mladí lidé měli dávno jasno a svatba musí být v glamour stylu jako z luxusního katalogu. A to zdaleka není vše. O svědkovi měla Natálka hned rozhodnuto, a tak má svatba i trochu nádech senzace. Svědkem není nikdo jiný než sestra nevěsty, známá influencerka Dominika Myslivcová.

„Moc si toho vážím, kdo by to měl také odsvědčit, že… Ráda se postarám o všechno. Pro sestru cokoliv,“ uvedla Dominika, která bude muset najít způsob, aby nebrala nevěstě pozornost, kterou si každá žena ve svůj den zaslouží.

 Natálka vše nezbytné konzultuje s maminkou a sestrou. Je totiž detailistka a chce to mít celé opravdu vyšperkované. Jak dodává Dominika: „Konečně to přišlo. Svatba je výborná zpráva, a když se vdává mladší sestra, nebudou alespoň ostatní nějakou dobu do sňatku nutit mne.“

A kdo by nechtěl, aby mu na svatbě zazpíval milý a sympatický Jan Bendig.

Zdroje článku:
  • press kit TV Prima,
  • autorský článek