Novinky z dílny Neilla Blomkampa, jihoafrického režiséra, který stojí za filmem District 9

Novinky z dílny Neilla Blomkampa, jihoafrického režiséra, který stojí za filmem District 9
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Se zprávami z filmového světa se teď „roztrhl pytel“ a každý den přichází informace o dalších filmech, které se rodí. S pandemií na ústupu se všichni snaží dohnat ztracený čas. Režisér Neill Blomkamp (41 let) pustil do světa novou upoutávku na hororový film Demonic.

Premiéra filmu Demonic se očekává 20. srpna 2021 ve Spojených státech a příznivci strašidelných filmů s paranormálními jevy se mají na co těšit.

Neill Blomkamp (na úvodní fotografii vedle Matta Damona po premiéře filmu Elysium) je proslulý jako odborník na speciální efekty a rozhodně s nimi ve filmu, ke kterému si napsal i scénář, nebude šetřit. Fanoušci vždy oceňují jeho často inovativní představy o sci-fi filmovém světě. Blomkamp opakovaně hovořil o svých nápadech pro film s mimozemšťany, nakonec se ale rozhodl pro pořádně děsivý horor.

Hlavní postavou filmu je mladá žena. Její život se navždy změní, když rozpoutá vztek děsivých démonů. Událost má kořeny ve starém sporu mezi matkou a dcerou bude plná nadpřirozených sil, které jsou uvolněny a budou pronásledovat ústřední postavu.

Herecké příležitosti dostali Carly Pope (Maximální limit, Elysium, seriál Arrow), Chris William Martin a Michael Rogers.

Trailer ukazuje protagonistku účastnící se experimentu, který je přenášený na digitální projekci. Později video ukazuje tvora, který se zdá být schopen působit na tělo mladé ženy, i když se jí nedotýká ani se v její přítomnosti neukazuje.

Je to, jako by se žena pohybovala mezi dvěma světy, které by měly být dobře oddělené, ale z nějakého důvodu tomu tak není. Démoni jsou tak skuteční.

Film s neoficiálním názvem District 10

A pro fanoušky filmu District 9 (2009) má režisér dobrou zprávu. Dlouhé roky se o pokračování snímku oceněného čtyřmi Oscary mluvilo, protože jde o velice kladně oceňovaný snímek všech fanoušků sci-fi. Začátkem letošního roku byly podány první zprávy o natáčení pokračování. Ve filmu by se měl opět objevit jihoafrický herec Sharlto Copley a také se podílet na scénáři spolu s Terri Tatchell, která je podepsaná spolu s režisérem pod scénářem k filmu District 9.

Zdroj: