Konečně posun: Dobré zprávy pro fanoušky neobvyklého superhrdiny Deadpoola

Konečně posun: Dobré zprávy pro fanoušky neobvyklého superhrdiny Deadpoola
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Žhavé novinky kolem antihrdiny z marvelovského světa. Deadpool 3 bude! Poté, co se objevily rozporné zprávy o tom, jak to s mutantem půjde dál (teď pod rukou skupiny Disney), byly nyní zveřejněny informace o tom, že produkce našla hned dvě scenáristky.

Nejasnost nad pokračováním

Chystá se „Deadpool 3“ nebo ne? První dva díly žoldáka v červeném obleku s Ryanem Reynoldsem v hlavní roli byly velmi úspěšné (celkem se vytěžilo více než 1,5 miliard dolarů). Po převzetí studia Fox od megafirmy Disney nebylo dlouho jasné, jak by zde mohl „Deadpool“ pokračovat.

Koneckonců získaly filmy „Deadpool“ a „Deadpool 2“ ve Spojených státech tzv. R-Rating, to znamená, že se na film mají dívat pouze lidi nad 17 let, zatímco děti a mladiství nesmí na film bez rodičů. Disney je známý pro filmy vhodné pro celou rodinu – což platí i pro nekonečně úspěšný Marvel Cinematic Universe (MCU) a nejvýdělečnější film všech dob „Avengers: Endgame“. Jak se tedy mohou tyto dvě rozdílné komponenty spojit?

Společně s Reynoldsem poprvé dvě autorky

Jak nedávno informoval americký časopis Deadline, jsou za film zodpovědní především sám Ryan Reynolds, který se v prvních dvou částech podílel nejen jako hlavní aktér, ale také jako producent a scenárista, a Kevin Feige, aktuální šéf Marvel Studios. Největším problémem bylo najít vhodného autora pro scénář.

Volba nepadla na jednoho, ale na dva autory, a úplně přesně ne na dva autory, ale dvě autorky: Wendy Molyneuxová a její sestra Lizzie Molyneux-Loeglinová, které pracují téže jako producentky a autorky animovaného seriálu „Bob's Burgers“ – mají tedy bezvadné zkušenosti se satirickou komedií. Podle Deadline se Reynolds minulý měsíc setkal s různými autory, aby si vyslechl jejich návrhy a nápady. Jak Marvel, tak i Reynolds považují sestry Molyneux za perfektní volbu.

Pokud se psaní scénáře a natáčení rychle posune vpřed, mohl by se snímek do kin dostat v roce 2022, i když je momentálně pravděpodobnější zveřejnění až v roce 2023. Jasné je jen, že i pod kontrolou Disney nebude „Deadpool 3“ pro děti.

Zdroje: