Pomyslná rodinná oslava seriálových hrdinek Ulice, Ordinace v růžové zahradě a Slunečné, Dany Batulkové a Veroniky Žilkové: Kolik by se na ní celkem sešlo lidí?

Pomyslná rodinná oslava seriálových hrdinek Ulice, Ordinace v růžové zahradě a Slunečné, Dany Batulkové a Veroniky Žilkové: Kolik by se na ní celkem sešlo lidí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes již spolu sice Jakub Prachař a Agáta Hanychová nežijí, co více, i takovou dobu po rozvodu mezi nimi panují šarvátky, ale když ještě byli manželé, spojovali dvě velké rodiny, tedy vlastně společně ještě několik dalších. Zamysleli jste se někdy nad tím, kdyby mělo dojít na rodinnou oslavu, kolik by se zde dohromady sešlo lidí?

Jakubova strana

Jakub Prachař pochází z více než známého klanu Prachařů. Jeho dědeček Ilja Prachař, který již bohužel nežije, otec David Prachař i on sám jako by si z oka vypadli. Tím prozatím mužská linie Prachařů končí. Jakub má totiž zatím jednoho potomka, a tou je dcera Mia. Má jednu vlastní sestru, Marianu Prachařovou. Jejich maminkou je oblíbená herečka Dana Batulková. Jejich rodiče se rozvedli kvůli jiné ženě, o 17 let mladší herečce Lindě Rybové, do které se David Prachař zadíval. Společně mají tři potomky.

Agátina strana 

 V Agátině rodině je dospělých i dětí opravdu požehnaně. Sama Agáta má děti dvě, zmíněnou Miu a Kryšpína ze vztahu s Miroslavem Dopitou. Má celkem pět sourozenců (bohužel jeden z jejích bratrů zemřel jako maličký). Se svatbou její matky Veroniky Žilkové s Martinem Stropnickým jí přibylo několik dalších příbuzných, dvě nevlastní sestry a jeden bratr. 

To už je pořádný rodinný spletenec, nemyslíte? Pokud tedy pomineme sourozence jejich rodičů, ať už vlastních či nevlastních, a jejich potomky a potomky jejich potomků a další příbuzné, vyjde nám jen takto celkem jednadvacet lidí, což už je pěkné číslo. To už by chtělo pořádný jídelní stůl. Bohužel ne všichni členové této rozvětvené “rodiny” by se rádi u takového stolu sešli. Ale je to škoda. Vydalo by to určitě na nezapomenutelné setkání. 

Zdroj: