Dana Batulková ze Slunečné: Ani po bouřlivém rozvodu syna Jakuba Prachaře s Agátou Hanychovou její nevlastní vnuk o babičku nepřišel

Dana Batulková ze Slunečné: Ani po bouřlivém rozvodu syna Jakuba Prachaře s Agátou Hanychovou její nevlastní vnuk o babičku nepřišel
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rozvod je vždy velice nepříjemnou událostí a pro známé osobnosti možná ještě o něco nepříjemnější vzhledem k tomu, že se o něj zajímají i média, která posléze informují své čtenáře a diváky. Občas jsou ale emoce silnější než původní záměr vyřešit vše v soukromí, a tak dochází i k mediálním válkám osob, které jsou jinak v řešení rodinných problémů na veřejnosti zdrženlivější.

To, že rozchod Jakuba Prachaře a Agáty Hanychové bude bouřlivý, se dalo očekávat. Po dlouhotrvající krizi, která se jim ani kvůli dětem nepodařila překonat, byl Jakub Prachař navíc spatřen se svou novou přítelkyní. Klidné vody čeřily i obě tchýně, Veronika Žilková a Dana Batulková, které již mají za sebou pár přestřelek z minulosti, kdy se provalila Agátina nevěra. Herečka Veronika Žilková se tehdy o Daně Batulkové vyjádřila takto:

"Jediné pozitivní na tom je, že se Agáta zbaví tchyně, která nectí listovní tajemství, nabourává se jí do Facebooku a informace předává médiím."

Jinak zdrženlivá Dana Batulková se v médiích ohradila: "Připadá mi nedůstojné vyřizovat si jakékoli věci přes média. Nechci nikoho urazit, ale ani světský by se k sobě takovým způsobem nechovali."

Je na posouzení každého, které z ochranitelských matek připadnou jeho sympatie, nicméně podle ankety serveru Super.cz z toho mnohem lépe vychází Dana Batulková, která je oblíbená u 92,7 % čtenářů, Veronika Žilková sklidila jen 7,3 % pozitivních ohlasů. 

I přes veškeré spory mezi oběma rodinami jsou tu ale stále človíčkové, kteří oba tábory spojují. A to jsou potomci Jakuba Prachaře a Agáty Hanychové, která si po rozvodu vzala zpět své dívčí příjmení. Ač je syn Agáty, Kryšpín, pro Danu Batulkovou nyní papírově úplně cizí, považuje ho stále za svého vnuka, kterého si ráda k sobě vezme společně se svou vnučkou Miou. „S mými dospělými dětmi je to těžké a není s nimi rozumná řeč, proto jsem vděčná za vnoučata. Neříkám, že je u sebe mám pravidelně, ale občas ano,” nechala se před časem slyšet Dana Batulková.

Zdroj: