Další den ze show Love Island: Recoupling byl pro všechny obyvatele vily prvním napínavým okamžikem. Bohužel jen pro ně

Další den ze show Love Island: Recoupling byl pro všechny obyvatele vily prvním napínavým okamžikem. Bohužel jen pro ně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do vily napochodovala moderátorka Zorka v plné parádě a daleko za sebou nechala v eleganci všechny přítomné slečny. Začala výměna partnerů, která všechny stresovala tak, jako by spolu žili půl roku a někdo jim chtěl odtrhnout životní lásku, které slíbili věčnost.

Natálie si samozřejmě vybrala Davida. Pochopila, že je dost naivní a při troše snahy si u něj zajistí věrnost, a především loajalitu a nestane se jí, že by zůstala ber partnera. Ze strategického hlediska to byl velmi dobrý tah.

Lia, celý den běhala a zoufale mezi mužskou polovinou osazenstva hledala někoho, kdo by ji alespoň naznačil, že o ní má zájem. Někteří svalovci ji dost jasně naznačili, že o ni zájem nemají, a tak si vybrala Jacoba. Ten z toho byl zaskočený jako Tina, která tvořila s Jakobem pár a věřila, že všichni vzali na vědomí, že si s Jakobem rozumí. Více než ztráta místa v posteli vedle Jacoba ji naštvalo, že ji Lia alespoň nenaznačila, že její partner patří mezi kandidáty na volbu.

Jakub si vybral Hanku, což byla jedna z možností, o které uvažoval a když mu Hanka potvrdila, že je pro a Kryštof to posvětil, tak nebyl důvod volbu nerealizovat.

Zbyněk si nechal Sáru, Štefan si vzal Naty, Kryštof Denisu.

Tina zůstala sama, ale kufry nebalila. Dostala druhou šanci, ale trochu nelogicky zdůvodněnou tím, že má možnost si najít pevné partnerství. To ona ale přece měla a nemohla nijak ovlivnit skutečnost, že si tři poslední příchozí vybírali partnery jako první.

Hrála se infantilní hra, jejíž cílem bylo dotýkat se tělo na tělo. Hláška Tiny v zápalu hry byla to jediné, co pobavilo:

„Akorát mi lezou kozy.“

Tina strávila noc na gauči, ale ráno za ní přišel Jacob s tím, že se mu stýská. Když potom Tina dostala šanci jít na rande, bylo jasné, s kým šla. A jídlo ve dvou si užili.

Stejnou možnost k randění dostala i Lia, když ji ulovený partner odešel vrkat s jinou. Vybrala si Jakuba, ten se ale vůbec nebavil. Přestože mu Lia neustále tvrdila, že je sympaťák a možná si příště vybere jeho, nehodil ji talíř na hlavu. Na kameru však řekl, že by si vůbec neuměl představit, že by s Liou měl tvořit pár. Evidentně se mu líbí vtipné, vášnivé a obdařené holky, jakou je Hanka, a ne vtěrky a zoufalky, jako je Lia. Tohle rande se moc nepovedlo.

Jedno překvapení přece jen přišlo. Naty, která po chování nedospělého Davida byla trochu skleslá, najednou ve společnosti Štefana roztála, koutky úst, které měla v poslední době spíše svěšené dolů se najednou zvedly a byla jako vyměněná. Bylo vidět, že i Štefan poté, co mu Denisa vmetla, že je pro ni moc malý a jako muž ji nijak nezaujal, společnost Naty uvítal.

Naty vycítila příležitost najít spřízněnou duši a svěřila se mu, že má čtyřleté dítě, což nikomu jinému neřekla.

Favoriti dne:

Tina a Jacob, kterým možná rozdělení prospělo a budou se o sebe víc starat, než kdyby žili v jistotě.

Naty a Štefan, že se po první nezdařené zkušenosti našli.

Zdroj článku:
  • autorský článek