Čtyřhodinová noční můra: Joaquin Phoenix bude v novince „Beau se bojí“ nejspíš ještě šílenější, než ve filmu „Joker“

Čtyřhodinová noční můra: Joaquin Phoenix bude v novince „Beau se bojí“ nejspíš ještě šílenější, než ve filmu „Joker“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pravděpodobně má režisérská hvězda filmu „Děsivé dědictví“ Ari Aster volnou ruku, co se týče vymýšlení filmů. Koneckonců představil své produkční firmě jeho nový projekt, a ten je vskutku unikátní: čtyřhodinový hororový thriller s docela prominentním obsazením.

Hororový profík

Po jeho provokativních šok-thrillerech „Děsivé dědictví“ a „Slunovrat“, které nejen přesvědčily finančně, ale staly se velmi oblíbené i u fanoušků a kritiků, se americký režisér Ari Aster zjevně dostal do takové pozice, že si může dovolit takřka cokoliv. Produkční firma A24 mu nejspíše vůbec nemluví do jeho aktuálních plánů. Aster totiž oznámil, že se chystá natočit čtyřhodinovou horor-komedii o noční můře, tedy něco, co se obvykle do kin moc nedostává. Filmy, které přesahují obvyklou délku, jsou vzácnými hosty na velkém plátně, už tříhodinový „Avengers: Endgame“ byl za svou délku kritizován.

Otázkou ale samozřejmě je, zda bude projekt skutečně trvat čtyři hodiny (možná to budou jen dvě verze různých délek, jako tomu bylo již u „Slunovratu“). Ale každopádně se film stal ještě zajímavějším pro fanoušky i sponzory, protože čerstvý držitel Oscara Joaquin Phoenix („Joker“) převezme hlavní roli ve snímku „Beau se bojí“.

Tohle je předpokládaný děj

Joaquin Phoenix ztvární ve filmu „Beau se bojí“ muže sužovaného strachem. Když jeho matka zemře za záhadných okolností, začne se dozvídat děsivé informace o své vlastní minulosti. Během své cesty domů navíc narazí na různé nadpřirozené tvory.

Režisér v Joaquinovi Phoenixovi našel taktéž sympatického a geniálního hlavního herce – držitel Oscara už dlouho ukazuje, že patří mezi ty nejlepší adepty pro role šílenců, což dokázal především ve filmu „Joker“. Proto Ari Aster a jeho producenti stále čekají na stanovení konkrétního data natáčení – Joaquin Phoenix má stále před sebou řadu projektů, včetně napoleonského eposu „Kitbag“.