Čtvrteční Prostřeno: Renata je morální vítěz sestavy tohoto týdne, bohužel neměla moc štěstí na čestné soupeře

Čtvrteční Prostřeno: Renata je morální vítěz sestavy tohoto týdne, bohužel neměla moc štěstí na čestné soupeře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ovšem perličkou byl model, ve kterém se dostavila neplnoletá Nikol. Zřejmě inspirovaná nějakou modelkou, vyšla si v šatech, ve kterých působila jako tetka, která si zapomněla vzít halenku. Diváci ji nazývali mnohem trefnějším označením.

Renata je nejpříjemnější soutěžící tohoto týdne. Je příjemná, upřímná a jediné, co ji chybí, je více sebevědomí. Jak správně podotkl Martin, dělá chybu v tom, že každý pokrm předem shodí, že by mohl být lepší. Přiznal, že když byl v Prostřeno před deseti lety, dělal stejnou chybu. Už pochopil, že většina strávníků ty chyby ani nepostřehne, pokud je na to hostitel neupozorní.

Stejně jako Martin včera, i Renata dnes podotkla, že na Kamilovi je vidět, že ho večeře přímo otravují. Zřejmě v okamžiku, kdy zjistil, že kvůli ohni v grilu nedosáhne na výhru, pořad pro něj ztratil motivaci. Je otrávený, v jídle se jen vrtá a kritizuje. Smlouva mu zřejmě nedovoluje, aby mohl z návštěv vycouvat, ale rozhodně není v hodnocení úplně fér a nedělá u stolu dobrou atmosféru. Denisa je sice bazilišek, ale alespoň u stolu se chová normálně.

Renata žije v malé vesnici Slavíkovice u Rousínova. Pracuje v cukrárně a doufá, že jednou bude dělat nějakou kreativnější práci, protože ji baví navrhovat oděvy. Hosté na ni především obdivují, že je 15 let šťastně vdaná, a ještě tři roky před svatbou se svým budoucím mužem chodila. A to od 16 let!

předkrm u Renaty, zdroj. FTV Prima

Renata hostům nabídla jako předkrm několik druhů jednohubek.

Kamil nechápal, proč servíruje takové jídlo. Sám by raději asi pivo a klobásu.

Jako úkol týdne upekla Renata taštičky z listového těsta na slano i na sladko. Hostům se zdály suché a málo naplněné.

Kuřecí vývar s noky chutnal. Podle hostů nebyl zakalený jako ten Martinův, ale on ho měl zase bohatší.

Jako hlavní chod Renata podávala panenku plněnou parmskou šunkou. Udělala hned dvě přílohy, aby se zavděčila všem, ale to netušila, co jsou její hosté zač, když jsou před kamerou bez ostatních. Pro Kamila bylo maso suché, pro Denisu slané, pro Martina s Nikolou moc udělané. Pomluvili i přílohy. Moc česnekové, málo udělané, hodně udělané.

panenka plněná parmskou šunkou, zdroj: FTV Prima

Nepečený cheesecake s flambovaným pomerančem nedopadl o moc lépe. Podle Kamila byly sušenky tvrdé, pro ostatní zase moc sladké a krém nevýrazný.

Ze začátku to vypadalo, že taktizuje jen Denisa, ale s otráveným přístupem celou atmosféru kazí i Kamil a teprve se uvidí, co předvede Nikola. Pokud má stejný vkus na jídlo jako na oblečení, tak se máme na co těšit.

Renatu do soutěže přihlásila kamarádka, protože sama by k tomu nenašla odvahu a když uvidí, koho hostila, nejspíš kamarádku nepochválí.

Zdroje článku: